diskusia o hardware a software

/ 667 príspevkov /
Ak si nevieš vybrať z kategórií vyššie.
Užívateľov profilový obrázok
Prichádza nový Tibčo
1182
príspevkov
43
karma

Príspevok Tibčo » St 25. Feb 2015 11:09:48

Mozno primitivna otazka - ako co najjednoduchsie prepojim Facebook s Twitterom tak, aby ked uverejnim status na fb mam 100% istotu, ze sa mi automaticky prida status na Twitteri?
Nikdy viac žiadne šachy
http://ask.fm/JednoduchoTibor
0
0
Užívateľov profilový obrázok
“Všetci klamú.”
4914
príspevkov
572
karma

Príspevok Moody » St 25. Feb 2015 20:25:25

https://www.facebook.com/notes/facebook/publishing-to-twitter-from-facebook-pages/123006872130

pripadne to pouzivat naopak, je to jednoduchsie. co postnes na twitter, ide moze ist automaticky na fb.
[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
450
príspevkov
73
karma

Príspevok Jerry » Ne 01. Mar 2015 20:34:59

Prvýkrát som navstivil tieto zakutia fora, potrebujem help. Brat zapinal HS a zrazu sekol PC zvuk začal tiež sekat, zobrazili sa zle texturovane pixely a PC sa vypol. Zapol sa sám a opytal, ze či chceme restore, brat dal repair, hladalo, zevraj našlo a sa vypol znova. Nasupu vypli PC a vyhodil sa ptm Bios. Dosiel som domov a kukam, nvm co robiť tak som leavol bios a pc sa zapinal no boli tam zelené ciary ako z matrixu. Po tom ako sa nacita w7 sa pc znova vypne a zapne, vyberem start Windows normally no znova keď sa nacita sa vypne. Ide iba safe mode. Ak je tu tech guy co mi helpne a pôjde to kúpim mu srsly cokoladu. Ďakujem vopred.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
overdosed
1257
príspevkov
148
karma

Príspevok TheOneSize » Ne 01. Mar 2015 20:38:21

cize sa ti nenabootuje win nie? cize chyba na disku v bootovani winu podla mna
I know no limits, life can change in an instant.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
450
príspevkov
73
karma

Príspevok Jerry » Ne 01. Mar 2015 20:58:47

proste ked sa nacitava win, tak sa nenacita a PC sa akoby restartuje, a znova a znova a k tomu su tam aj take zelene ciary. ide iba ked zapnem cez safe mode, ale to nemozem cez to robit nic poriadne. asi musim dat opravit, ze? :(
0
0
Užívateľov profilový obrázok
650
príspevkov
67
karma

Príspevok richard ko » Ne 01. Mar 2015 21:03:41

[hsimg]http://i.ytimg.com/vi/QVGzLG_rTXc/hqdefault.jpg[/hsimg]

nejake take artefakty mas?
last.fm/user/richardkoncol
"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-
Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
overdosed
1257
príspevkov
148
karma

Príspevok TheOneSize » Ne 01. Mar 2015 21:07:21

to sa aj mne stalo, len bez tych zelenych ciar, proste normalne sa pustal PC a ked uz mal nabehnut tak sa PC znova restartoval, chyba bola v disku, ze nespravne bootovalo win pri zapinani

opravil mi to kamarat, ze len cdckom prekontroloval disk a naslo to chybu
I know no limits, life can change in an instant.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
450
príspevkov
73
karma

Príspevok Jerry » Ne 01. Mar 2015 21:27:21

presne to, co postol riso, mi to robi
0
0
Užívateľov profilový obrázok
157
príspevkov
11
karma

Príspevok Ceto » Ne 01. Mar 2015 23:06:48

tie zelene ciary ti robi graficka karta. V safe mode(ak ti ide) skus preinstalovat drivery na grafiku. a v biose nastav defaultne nastavenia.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
650
príspevkov
67
karma

Príspevok richard ko » Ne 01. Mar 2015 23:16:01

to som pisal v shoutboxe, ze to moze robit grafika.
last.fm/user/richardkoncol
"mcdonalds je ako michael jordan. vzdy bude najlepsi a nikto s tym nic neurobi." (c) 2015 michal-
Obrázok
0
0
Užívateľov profilový obrázok
overdosed
1257
príspevkov
148
karma

Príspevok TheOneSize » Po 02. Mar 2015 14:56:55

ale keby to je iba grafikou tak win mu nabehne aj bez safe modu nie?
I know no limits, life can change in an instant.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
748
príspevkov
170
karma

Príspevok Nemehlo » Po 02. Mar 2015 15:06:07

No ono to je isto grafikou, nema co ine ti robit artefakty. Dufaj ze to je o ovladacmi, lebo inak je v prdeli
Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
overdosed
1257
príspevkov
148
karma

Príspevok TheOneSize » Po 02. Mar 2015 15:31:52

cize mi chces povedat, ze kvoli grafike mu nenacita win? to podla mna urcite nie
I know no limits, life can change in an instant.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
748
príspevkov
170
karma

Príspevok Nemehlo » Po 02. Mar 2015 15:36:37

Ako moze sa to stat, ale moze to mat nieco spolocne aj s diskom ako si pisal. Safe mod je od toho ze nezavadza vsetky drivre, takze tam sa moze spravat inak.
Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
0
0
Užívateľov profilový obrázok
450
príspevkov
73
karma

Príspevok Jerry » Po 02. Mar 2015 15:38:09

Dal som to opraviť, uvidíme, co povedia
0
0
Užívateľov profilový obrázok
16
príspevkov
-2
karma

Príspevok elis85 » Po 02. Mar 2015 16:02:47

Jerry držím prsty :)
0
0
Užívateľov profilový obrázok
831
príspevkov
219
karma

Príspevok eklips » Ut 10. Mar 2015 20:41:51

nepoznate niekto naozaj dobreho programatora appiek? nemyslim nejakeho ktory sa vam zda ako fajn, lebo nakodil par hier pre iOS, potrebujem realne vynimocneho
neviem vam povedat api do ktorej by spadalo to co potrebujem, najlepsi ktoreho poznam ja to tiez nevie
ide o to, ze potrebujem vytvorit aplikaciu, ktora by vyuzivala fotak mobilu na to, aby odfotila danu skicu/navrh napriklad loga a na zaklade rozlisnosti farieb by vedela "vystrihnut", resp vybrat to logo
nemusi to byt prepracovane uplne do extremu, staci aby rozlisila silno kontrastne farby (biela-cierna napriklad)
keby nieco pm pls

e: pripadne nemusi vyuzivat ani ten fotak, ale stacilo by uploadnut img
www.dribbble.com/SimonKrivda
0
0
Užívateľov profilový obrázok
246
príspevkov
9
karma

Príspevok feiron » St 11. Mar 2015 8:44:39

ak dobre tomu rozumiem, odfotis napriklad nieco taketo https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/ ... _B-512.png a ono ti to vyreze ten cierny obrazec tak, ze zvysok bude transparentny?
Novodobe vzory kedysi by boli brani jak ti chori.
0
0
Užívateľov profilový obrázok
831
príspevkov
219
karma

Príspevok eklips » St 11. Mar 2015 9:14:50

ano a musi ho to vybrat s uplne hladkymi 100%nymi liniami, nie nejake dogabane zubkovane
www.dribbble.com/SimonKrivda
0
0
Užívateľov profilový obrázok
246
príspevkov
9
karma

Príspevok feiron » St 11. Mar 2015 9:33:10

photoshop take nevie? mas nejaky priklad takeho loga?
Novodobe vzory kedysi by boli brani jak ti chori.
0
0

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia