Kolko je vas tu manazerov? Ja hravam uz od 2005, co vtedy bolo prva hra zo serie, a odvtedy ma to drzi, momentalne pri 16ke. Pripadne sa pochvalte nejakym uspechom, kvalitnym regenom..
'One of Hoffenheim scouts Lutz Pfannenstiel has revealed that the Brazilian was discovered using the popular computer game Football Manager.'
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3945012/Liverpool-FC-star-Roberto-Firmino-discovered-Football-Manager-reveals-Hoffenheim-scout.html
'the average Premier League team has 7 international scouts. But clubs don't have the resources to cover players in every country - and many teams use Football Manager to inform their own scouting strategies'
http://www.bbc.com/news/science-environment-37327939
Football Manager
/ 10 príspevkov /
• Strana 1 z 1
- 942
príspevkov -
26

Když začnete fandit fotbalovému klubu, není to kvůli trofejím, hráči, historii.
Fandíte mu, protože jste tam někde našli sami sebe. Našli jste místo, kam patříte." Dennis Bergkamp
Fandíte mu, protože jste tam někde našli sami sebe. Našli jste místo, kam patříte." Dennis Bergkamp
- flashkár môj
- 4379
príspevkov -
205
Ja som akurát po dlhom čase nainštaloval 2015 (nepýtajte sa prečo, tú mi vyhodilo ako prvú) a keďže poslednú čo som naozaj duchcil bola 2009, tak sa v tom dosť zohrávam ešte
ale začalo ma to znoa baviť tak je fajn

"Na južnom Slovensku mi vždy padnú sánky, keď vidím tie modelky čo majú Nové Zámky."
- 880
príspevkov -
261
zahral by som si, ale preco, ze cakate na crack? su v 17 nejake chyby, ci? radsej stiahnut 16?
- 942
príspevkov -
26
tak ja mam origo na steame 12,13,14,15,16 ale čo som videl je 17ka uplne na vlas rovnaka 16 tak som ju ani nekupoval...
Když začnete fandit fotbalovému klubu, není to kvůli trofejím, hráči, historii.
- 748
príspevkov -
170
ja hravam, kupil som ho a cca 20, zmien nie je tak vela, ale su tam.
Som tu asi najskaredsi.
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
"Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit"
- 1443
príspevkov -
13
Neviem nehral som predtym ani jednu. Dal som si Newcastle. Dostal som sa spät do PL a drzim sa okolo toho 10teho miesta zatial.
- 880
príspevkov -
261
zacal som s 15kou, vie mi niekto poradit, preco tam nemam vsetkych hracov? napr kliknem na Legiu Warszawa a su tam iba vymysleni hraci a nie realny tim, atd, musim stiahnut nejaku databazu hracov, ci ako to funguje v skutocnosti?
- 931
príspevkov -
69
Nemas vybratu Nation, resp. ligu. Takisto nemas asi ani vybratu velku databazu plus povyberane moznosti akych hracov chces mat zahrnutych (vies si to tam vyselektovat, ci chces vsetkych hracov z danych krajin, len rovnakej narodnosti, atd., tych moznosti tam je vela)
btw. 16ka sa da kupit za nejakych 12 euro
btw. 16ka sa da kupit za nejakych 12 euro
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia