Vychádzam zo skúsenosti plus už od oznámenia som to sledoval skutočne pod drobnohľadom. Ubisoft je záruka bullshitu, na to majú patent, vzorec. Division skončí rovnako, odložený na 2015 a downgrade o dve triedy nižšie, robia to pri každom jednom triple A titule....... Iba príklady Far Cry 3, AC3 (odporúčam nájsť na reddite ama s týpkom, ktorý na tej hre robil, ako to prebiehalo, neuveriteľné, že vôbec niečo dali dokopy), AC4, ktorý im na E3 padol, lebo tá hra nebola ani spolovice dokončená a ani teraz nie je, proste bugfest, vravím z osobných skúseností AC4 na PS4, našťastie ho mám zadarmo... Watch Dogs vyzeral každým videom horšie a horšie a nielen po tech stránke. Nebyť tej grafiky, ktorá sa za tie dva roky a po nonstop znižovaniach dostala na priemernú úroveň, nikto po tom ani neštekne, nejaké hack skripty z toho nerobia inovatívnu hru, celý ten hype bol postavený iba na tom krásnom reveal deme v noci s dažďom...
http://m.neogaf.com/showthread.php?t=780290 Nedávno vyšiel Titanfall (keby bol na ps4, kupujem), ani Watch Dogs nemal taký hype, tiež postavený na istej silnej stránke (Zampella+West, Call of Duty 4, MW2), ubehol mesiac po vydaní a nikto po tej hre ani neštekne, pri WD sa to bude opakovať. Keby sa na tieto veci dalo tipovať, tak mám životnú úroveň ako Bilzerian.