Všeobecná diskusia ku hrám
/ 662 príspevkov /- bankujete? lopatou na zahrade
- 1749
príspevkov -
74
E3 zatial sklamanie.. aspon na fifu15 mohli dat gameplay 

- 157
príspevkov -
11
MS dal podla mna super prezentaciu, ked to porovnam s minulym rokom. Novy AC vypadal dost pekne, aj ked ma uz vytacaju 5 rokov rovnake animacie. Division uz nespravilo na mna taky wow efekt ako minuly rok:/. Witcher klasicky super. EA konferencia, od tej som necakal nic, ale potesil novy Madden.
edit: Dufam ze sony predstavi Project Beast a hlavne nejaky gameplay.
edit: Dufam ze sony predstavi Project Beast a hlavne nejaky gameplay.
- 2279
príspevkov -
86
tak EA nehorázny shit.. MS super prezentáciu? nedaj sa vysmiať, najlepšie tituly brali od iných štúdii. či už z pod ea alebo ubisoftu lol. jediné halo 5 či gearsov mohli ukázať a ukázali hovno.. ubisoft to zachránil, ako obyčajne.. široká škála hier.. som zvedavý na sony..
- bankujete? lopatou na zahrade
- 1749
príspevkov -
74
MS by dal super ak by ukazal gameplaye na QB a GOW 4
- stale malo
- 4601
príspevkov -
536
MS som videl, prisla mi velmi zaujimava, najma ID@xbox sekcia
chat shit get banned
- 942
príspevkov -
26
inak,mna E3 velmi potešila...tie hry každym rokom vyzeraju lepšie a lepšie..fakt o chvilu to bude jak realita 

Když začnete fandit fotbalovému klubu, není to kvůli trofejím, hráči, historii.
Fandíte mu, protože jste tam někde našli sami sebe. Našli jste místo, kam patříte." Dennis Bergkamp
Fandíte mu, protože jste tam někde našli sami sebe. Našli jste místo, kam patříte." Dennis Bergkamp
- 2279
príspevkov -
86
stew0sv napísal:tie rendery každym rokom vyzeraju lepšie a lepšie..fakt o chvilu to bude jak realita
- 157
príspevkov -
11
Sony konferencia klasicky zdlhava. Najviac ma potesilo ale Miyazakiho Bloodborne/project beast. Skoda ze ukazali len CGI trailer. Kvoli tejto hre kupujem ps4ku.
- 2279
príspevkov -
86
o ktorej nič nevieš jak bude vyzerať, vôbec to navyše neni imo zaujímavé veľmi zatiaľ atd.. pritom tu sú exkluzivity od naughty dog, dačo bude aj od tvorcov KZ atd .. krásny výber.

- 157
príspevkov -
11
Tak, seriu "souls" povazujem za najlepsie rpgcka a Miyazaki je zaruka kvality. Gameplay leakol pred par tyzdnami. https://www.youtube.com/watch?v=Mj0PGVICJsU
- idem grindin ako Koston
- 1677
príspevkov -
689
Homefront: The Revolution Stage Demo - E3 2014 vyzera zaujimavo
v posteli so 40tkou
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572
poradte nejaky strategiu z prostredia druhej svetovej vojny, optimalne nejaku novsiu. dik
[hsimg]http://komaar.hofyland.cz/img/depressed.gif[/hsimg]
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
"Skromnosť je dôležitá. Hlavne keď sa často mýliš.... Na druhú stranu, keď máš často pravdu, tak pochyby nikomu nepomôžu, že?"
- 3564
príspevkov -
682
no, rozhodne company of heroes, skvela vec
Toľko sa chodí s džbánom po vodu...až ti rozjebe niekto hlavu - MUDr. Ondrej Beňačka
- “Všetci klamú.”
- 4914
príspevkov -
572

- 942
príspevkov -
26
hra tu niekto Clash of clans? najlepšie na androide..potrebujem helpnut,pisal som na support ale niejako neodpovedaju,alebo ak by ste vedeli o niejakom cz/sk fore
Když začnete fandit fotbalovému klubu, není to kvůli trofejím, hráči, historii.
- 831
príspevkov -
219
neni tu niekto z BA kto ma na Xbox Mortal Kombat a vedel by mi ho zajtra pozicat? na dalsi den vratim .. ked tak pm, dik
www.dribbble.com/SimonKrivda
- bankujete? lopatou na zahrade
- 1749
príspevkov -
74
[hsimg]http://i5.minus.com/iy3xvOlUSTKtd.png[/hsimg]

[hsimg]http://i5.minus.com/iy3xvOlUSTKtd.png[/hsimg]
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia