DIAMANT
/ 21 príspevkov /- 17
príspevkov -
1
Naposledy upravil/-a Kolonza v Po 22. Sep 2014 16:19:13, upravené celkom 20 krát.
- 556
príspevkov -
31
edit: akurát som dopočúval všetky tie nové veci co su na kanali a som este viac sklamany, on (ty?) prisiel naozaj z pekla spat, moze sa tam aj vratit najlepsie na tom celom je ta animacia ktora asi ani neni jeho. nechapem kto toto moze pocuvat trapna nevydarena kopirka
Party swag
cmon
edit: akurát som dopočúval všetky tie nové veci co su na kanali a som este viac sklamany, on (ty?) prisiel naozaj z pekla spat, moze sa tam aj vratit najlepsie na tom celom je ta animacia ktora asi ani neni jeho. nechapem kto toto moze pocuvat trapna nevydarena kopirka
Party swag

Naposledy upravil/-a janko503 v Ne 26. Máj 2013 15:01:10, upravené celkom 2 krát.
- 1057
príspevkov -
71
Ešte tam chýba track s názvom typu Jedu Bomby a už by ma oficiálne jeblo...aj tak je to v zlej téme
See me in the hood the gangstas saying Hossa
- 376
príspevkov -
10
chlapec to berie z opačného konca ako by to povedal šBoy
Chlapci na "scene" sa diskuju krizom krazom. V pozadi ale cele toto vsetko riadi jeden genius, mastermind. Roko Superstars 2013.
- 3564
príspevkov -
682
Toľko sa chodí s džbánom po vodu...až ti rozjebe niekto hlavu - MUDr. Ondrej Beňačka
- vyřeš vesmir v komentáři
- 340
príspevkov -
16
+1
dni a noci už v tom plavu trochu
- 17
príspevkov -
1
Co je tak moc špatně když chceš něco tvořit ?
Sedět doma a kritizovat co kdo a jak dělá, takových je tu dalších 9 milionů, ale pohodička, už jsem si zvykl
Sedět doma a kritizovat co kdo a jak dělá, takových je tu dalších 9 milionů, ale pohodička, už jsem si zvykl

- vyřeš vesmir v komentáři
- 340
príspevkov -
16
Kolonza napísal:Co je tak moc špatně když chceš něco tvořit ?
vobec nič ale vydaj to a promuj ked to bude mať aspon trošku vahu
a necakaj hned uspech s niečim takymto ...moj nazor
dni a noci už v tom plavu trochu
- 821
príspevkov -
140
Nerozmazávejte ho, normálně se stydim že jsem Čech (tady mě pochopíte) při každym řádku co napíše.
- 376
príspevkov -
10

Chlapci na "scene" sa diskuju krizom krazom. V pozadi ale cele toto vsetko riadi jeden genius, mastermind. Roko Superstars 2013.
- 17
príspevkov -
1
To není moje tvorba, já jen říkám co si myslím
psal jsem tady že je to amatérskej album a všichni tady jenom pičujou jak je to špatný ,,, zkuste být trošku pozitivní
come oooon
psal jsem tady že je to amatérskej album a všichni tady jenom pičujou jak je to špatný ,,, zkuste být trošku pozitivní

- 4518
príspevkov -
312
sprav aspoň official videoklip a dostaneš sa do detského kútika 

365hiphop.sk 365hiphop.cz
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia