najočakávanejší album roka 2011?
/ 24 príspevkov /- 201
príspevkov -
1
co je pre vas most anticipated album roka 2011? alebo uz vysiel?
za seba urcite evidence - cats & dogs, ktory ma vyjst pod hlavickou rhymesayers a septembrovy yelawolf - radioactive pod shady records.
za seba urcite evidence - cats & dogs, ktory ma vyjst pod hlavickou rhymesayers a septembrovy yelawolf - radioactive pod shady records.
I’m far from being God, but I work goddamn hard (c) Jay-Z
- 396
príspevkov -
19
U mňa Drake - Take Care [24. oct. 2011], na čo sa skutočne teším.
Ešte určite očakávam a som zvedavý
Watch The Throne - Kanye x Jay-Z [už možno zajtra, 4.7.2011]
J. Cole - Cole World: The Sideline Story [27. sept. 2011]
Ešte určite očakávam a som zvedavý
Watch The Throne - Kanye x Jay-Z [už možno zajtra, 4.7.2011]
J. Cole - Cole World: The Sideline Story [27. sept. 2011]
- 3564
príspevkov -
682
Yelawolf urcite, potom Watch the Throne a som zvedavy ako znie Kendrick Lamar, vcera som to stiahol este som sa k tomu nedostal
Toľko sa chodí s džbánom po vodu...až ti rozjebe niekto hlavu - MUDr. Ondrej Beňačka
- 225
príspevkov -
4
fuuh, ani neviem..Slaughterhouse nevyjde nový ? ale Royce áno! tak asi Royce. A Watch the Throne tiež neprepásnem.
+ ako skalný Game fan som zvedavy na R.E.D., aj keď uz mi je jasné, že to bude asi najhorší jeho album, ale čo už, snáď sa aspoň pár dobrých trekov nájde..
+ ako skalný Game fan som zvedavy na R.E.D., aj keď uz mi je jasné, že to bude asi najhorší jeho album, ale čo už, snáď sa aspoň pár dobrých trekov nájde..
"Lenivosť sa nedá odfláknuť, to sa musí robiť profesionálne." © Miloš Forman
- 1379
príspevkov -
50
"At Barcelona they had these wonderful mites, 5 feet 6 inches tall with the courage of lions." (Alex Ferguson)
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
"The sadness I feel will accompany me for the rest of my life. We were young, we wanted to eat the world, and we did." Guardiola about Vilanova.
“Johan Cruyff painted the chapel, and Barcelona coaches since merely restore or improve it” – Pep Guardiola
- 1322
príspevkov -
3
pre mňa jednoznačne Fabolous - Losos Way 2. A z mixtapov asi Soulja Boy - Soulja Montana. Ked vôbec vide
Support movement
http://www.datpiff.com/mixtapes-search.php?criteria=dope+nights&x=-1384&y=-284
http://www.datpiff.com/mixtapes-search.php?criteria=dope+nights&x=-1384&y=-284
- 96
príspevkov -
14
Jednoznacne J.Cole- Cole world :The Sideline Story a Drake-ov - Take Care
- 542
príspevkov -
1
Detox
, teda jestli vůbec někdy vyjde
Watch The Throne
je jich daleko víc, nedokážu se omezit jenom na 1 album
Detox

Watch The Throne
je jich daleko víc, nedokážu se omezit jenom na 1 album

- 218
príspevkov -
1
pacewon a mr.green album only number that matters is won
nepotrebuje komentár myslím...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0[/youtube]
aj keď by ma zaujímalo kedy už vyjde ten album
plus asher roth a jeho nový album... ďalej royce a jeho ďalší počin plus slaughterhouse druhý album plus joe budden a jeho great escape (ak príde vôbec tento rok) a určite aj nový nas... a čo ja viem čo by ešte mohlo prísť za tento rok... celkom zvedavý som aj na cudiho rockový počin.. bodaj by to boli ratatat produkcie podobného zvuku
nepotrebuje komentár myslím...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0[/youtube]
aj keď by ma zaujímalo kedy už vyjde ten album
plus asher roth a jeho nový album... ďalej royce a jeho ďalší počin plus slaughterhouse druhý album plus joe budden a jeho great escape (ak príde vôbec tento rok) a určite aj nový nas... a čo ja viem čo by ešte mohlo prísť za tento rok... celkom zvedavý som aj na cudiho rockový počin.. bodaj by to boli ratatat produkcie podobného zvuku
- 19
príspevkov -
0
Ja som mal najprv Lupeho a to bol dissapoint a potom Cunninlynguists a to bolo gut a potom Atmosphere a to bolo gut a potom asi tri dni tokimonsta a to bolo short a teraz neviem na co mam cakat.. 

- 2519
príspevkov -
609
cipoo napísal:Jednoznacne J.Cole- Cole world :The Sideline Story a Drake-ov - Take Care
This
a Childish Gambinov album
a Weekndov Echoes Of Silance, ak to stihne vobec vyjst a bude to vlastne albo
- 467
príspevkov -
26
alx napísal:cipoo napísal:Jednoznacne J.Cole- Cole world :The Sideline Story a Drake-ov - Take Care
This
a Childish Gambinov album
a Weekndov Echoes Of Silance, ak to stihne vobec vyjst a bude to vlastne albo
toto + watch The Throne
http://ninedaysuntil.tumblr.com/
- 225
príspevkov -
4
no, potom ako som videl tracklist, tak som nahypeovany aj na Gamea, určite sa teším mrte na Watch The Throne, na nového Nasa, Weeknda, dokonca aj na re-ediciu Nostalgia, U.L.T.R.A., ak tam maju byt nejake nove veci, na nového Royca urcite tiez 

"Lenivosť sa nedá odfláknuť, to sa musí robiť profesionálne." © Miloš Forman
- 33
príspevkov -
0
take care - nvm sa dockat, urcite watch the throne a weeknd by ma tiez velmi potesil
- 267
príspevkov -
3
inak nemam moc prehlad :/
este sa tesim na spolocny pocin seana p a ill billa - The Pill, ale to asi nebude tento rok
inak nemam moc prehlad :/
este sa tesim na spolocny pocin seana p a ill billa - The Pill, ale to asi nebude tento rok

"Hated by most, loved by few..."
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia