Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2021, 19:56
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

Slovensko prehralo so Španielskom 0 : 5. Do vlastnej bránky sme si dali dva góly, na Eure končíme

ŠPORT EURO 2020
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Debakel pokračoval aj v druhom polčase.

Slovensko prehralo so Španielskom v našom poslednom skupinovom zápase na majstrovstvách Európy za stavu 0 : 5. Z piatich španielskych premenených akcií si dokonca Slováci dali hneď dva góly do vlastnej bránky.

Brankár Martin Dúbravka si síce na začiatku prvého polčasu perfektne chránil pokutové územie a vyrážal strely Španielov, dokonca si poradil aj s nebezpečnou penaltou španielskeho útočníka Álvara Moratu v 24. minúte, no o 6 minút nato si dal vlastný gól.

Španiel Sarabia tvrdou strelou spoza šestnástky trafil brvno, od ktorého sa lopta odrazila do výšky a Dúbravka ju v snahe vyraziť z bránkoviska volejbalovým spôsobom tečoval priamo do vlastnej bránky. 

V záverečných minútach prvého polčasu sme dostali ešte jeden gól, keď španielsky obranca Aymeric Laporte po centre z rohu strelil loptu nad Dúbravku priamo do našej siete.

EURO 2020Slovensko
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Druhý polčas sme však zažívali ešte väčší debakel. V 56. minúte zápasu Pablo Sarabia poslal strelu od našej ľavej tyčky priamo do siete. Gólovo sa mužstvo „Furia Roja“ presadilo aj v 67. minúte, keď Ferrán Torres krátko po tom, čo sa po striedaní dostal na trávnik, nádhernou pätičkou tesne pred našou bránou nasmeroval loptu do siete.

Odporúčané
Partnerky slovenských futbalistov hodnotia ich výkon na majstrovstvách. Prezradili nám, čo pri fandení nesmie chýbať Partnerky slovenských futbalistov hodnotia ich výkon na majstrovstvách. Prezradili nám, čo pri fandení nesmie chýbať 18. júna 2021, 9:30

Piaty gól bol opäť náš vlastný. Postaral sa oň Juraj Kucka v nahustenej slovenskej šestnástke, keď Pau Torres hlavičkoval smerom k našej bráne, a hoci Dúbravka strelu vyrazil, Kucka snažiaci sa odkopnúť loptu mimo bránkoviska tečoval priamo do našej siete.

Úvodné zostavy:Slovensko: Dúbravka – Pekarík, Šatka, Škriniar, Hubočan – Haraslín, Kucka, Hromada, Mak – Hamšík, Duda
Španielsko: Simón – Azpilicueta, Garcia, Laporte, Alba – Koke, Busquets, Pedri – Sarabia, Morata, Moreno
Späť
Zdieľať
Diskusia