Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento obsah je PR správa spoločnosti Slovak Parcel Service.
22. júna 2021, 13:18
Čas čítania 1:00
Sponzorovaný obsah

SPS má pre teba prekvapko: pri doručovaní balíčka môžeš dostať darček zadarmo

SPS má pre teba prekvapko: pri doručovaní balíčka môžeš dostať darček zadarmo
Zdroj: SPS
ŠPORT
Uložiť Uložené

Kuriéri spoločnosti Slovak Parcel Service si pre teba prichystali malé športové prekvapenie.

Hokejový ošiaľ z mája vystriedal európsky futbalový šampionát, ktorý je už v plnom prúde. Slovensko je jeho súčasťou historicky zatiaľ iba druhý raz, no praví fanúšikovia určite dodnes nezabudli na historický moment z majstrovstiev sveta – dva góly Roba Vitteka do siete Talianska, ktoré nás v roku 2010 katapultovali rovno do osemfinále. 

Aj keď Róbert Vittek už nie je súčasťou futbalovej reprezentácie, emócie, nádeje a očakávania fanúšikov sú tento rok obrovské. Do futbalového ošiaľu, ktorý dnes lomcuje celým Slovenskom, sa zapojila aj najväčšia kuriérska spoločnosť na Slovensku Slovak Parcel Service, ktorej kuriéri pri doručovaní balíkov rozdávajú futbalové minilopty.

SPS
Zdroj: SPS

  

„Futbal je fenomén. A slovenskí futbalisti si zaslúžia obdiv, že sa dokázali prepracovať až na záverečný šampionát. Je to veľký úspech, ktorý chceme oslavovať spolu s našimi zákazníkmi,“ hovorí Ján Ťurek, konateľ spoločnosti Slovak Parcel Service.

Ak teda čakáš balíček doručený spoločnosťou Slovak Parcel Service, kuriér ťa môže prekvapiť práve týmto nečakaným darčekom. Keďže, logicky, pri doručovaní tisícov balíčkov denne nemôže vyjsť na každého, kuriérsky líder distribuuje doručenie futbalovej minilopty náhodne. Slováci z každého kúta krajiny sa tak môžu tešiť na originálny darček, ktorý môže byť aj skvelým doplnkom na letnú dovolenku a ktorý ti bude navždy pripomínať jedinečné futbalové obdobie.  

Slovenským priaznivcom sa počas futbalového sviatku prostredníctvom firmy Slovak Parcel Service prihovára aj spomínaný Róbert Vittek či majsterka sveta vo freestylovom futbale Lucia Kevická. Hoci obaja patria medzi špičku, zvíťaziť môže naozaj každý. 

No a ak patríš medzi skutočných fanúšikov futbalu a myslíš si, že dokážeš správne odhadnúť výsledky zápasov, svoje šťastie môžeš skúsiť na facebookovej stránke spoločnosti Slovak Parcel Service. Môžeš vyhrať atraktívne ceny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia