Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2021, 18:41
Čas čítania 0:45
Adam Novosad

Ruský tréner sfúkol Ronaldovo odmietanie Coca-Coly. Na tlačovke vzal obidve fľašky, jednu si otvoril a schuti sa napil

Ruský tréner sfúkol Ronaldovo odmietanie Coca-Coly. Na tlačovke vzal obidve fľašky, jednu si otvoril a schuti sa napil
Zdroj: Anton Vaganov/Getty Images
ŠPORT EURO 2020
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Stanislav Čerčesov mal chuť zahnať svoj smäd, a tak mu poslúžili fľaše Coca-Coly na tlačovej konferencii.

Značke Coca-Cola sa ani nesnívalo o toľkej publicite, koľko dokázali vygenerovať jej fľaše položené na tlačových konferenciách na futbalových majstrovstvách Európy.

Cristiano Ronaldo síce kolový nápoj zo stola odstránil a prítomných novinárov vyzval, aby pili vodu, ale trénerovi ruskej reprezentácie Stanislavovi Čerčesovi takéto rázne rozhodnutia nevoňajú.

Odporúčané
Slovák prevážal auto v dodávke. Niekto ho odfotil a poslal policajtom, teraz mu ľudia nadávajú, že je bonzák Slovák prevážal auto v dodávke. Niekto ho odfotil a poslal policajtom, teraz mu ľudia nadávajú, že je bonzák 17. júna 2021, 17:32

Čerčesov sa objavil na tlačovej konferencii pred zápasom s Fínskom, na ktorej mu robil spoločnosť obranca Giorgij Džikia. Ten sa trénera pri pohľade na fľaše s Coca-Colou spýtal, či videl, čo s nimi spravil Cristiano Ronaldo, na čo Čerčesov zareagoval svojsky.

Vzal obidve fľaše, ktoré boli položené pred ním na stole, a jednu si otvoril pomocou tej druhej. Tréner ruského výberu si vybral verziu bez cukru a kalórií, schuti sa z nej napil a po pár sekundách pridal dúšok navyše za vysmiatych reakcií prítomných zástupcov médií.

Na sociálnych sieťach sa na ruskom trénerovi fanúšikovia dobre zabávali. Oceniť dokázali nielen jeho schopnosť bez väčšej námahy otvoriť jednu fľašu druhou fľašou, ale aj pokojný výraz tváre, kým kolový nápoj popíjal. „Čerčesovo telo očividne nie je takým chrámom ako Ronaldovo,“ smial sa fanúšik na Twitteri.

Späť
Zdieľať
Diskusia