Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2021, 12:22
Čas čítania 0:46
Jakub Paulík

Menštruácia aktivuje jej superschopnosti a zloduchov mláti prsami. Emilia Clarke napísala bláznivý komiks

Menštruácia aktivuje jej superschopnosti a zloduchov mláti prsami. Emilia Clarke napísala bláznivý komiks
Zdroj: HBO
ZAUJÍMAVOSTI EMILIA CLARKE
Uložiť Uložené

Hviezda Game of Thrones sa pustila do netradičného projektu.

Známa herečka Emilia Clarke spoločne s Marguerite Bennett (Bombshells od DC) napísala komiks s názvom M.O.M.: Mother of Madness. Ten sa bude príbehovo zameriavať na slobodnú matku Mayu, v ktorej menštruácia prebúdza superschopnosti.

Medzi ne vraj patrí neviditeľnosť či nafúknuté prsia, ktorými bude bojovať so zločincami. „Nadúvanie, rast ochlpenia, výkyvy nálady, akné. To všetko neznášame, keď sa to deje, čím hovorím sama za seba a za každého, koho som kedy stretla a menštruoval. Čo keby sme to otočili a spravili z menštruácie niečo, čo môžeme vnímať ako unikátnu, bláznivú, nadľudskú vec, ktorá sa deje v našom tele?“ cituje slová Emilie Clarke Variety.

Odporúčané
Vykŕmil ju tak, že sa nevedela bez pomoci sprchovať či obliekať. Sexuálne ich to vzrušovalo Vykŕmil ju tak, že sa nevedela bez pomoci sprchovať či obliekať. Sexuálne ich to vzrušovalo 14. júna 2021, 9:30

Jej neviditeľnosť sa má spustiť vo chvíli, keď sa cíti vydesená, a jej zlosť otvára bránu nadľudskej sile. Okrem toho sa dokáže zachytávať o objekty podobne ako Spider-Man, no s tým rozdielom, že Maya na to využíva svoje ochlpenie v podpazuší.

Do vlastného komiksu sa pustila preto, lebo podľa jednej štúdie z roku 2019 iba 16 % komiksových tvorcov sú ženy a len 30 % postáv tvorí nežné pohlavie. Herečka sa teda rozhodla, že túto menšinu posilní svojou prítomnosťou. Vydanie komiksu M.O.M.: Mother of Madness pod taktovkou Image Comics je plánované na tohtoročný júl.

Späť
Zdieľať
Diskusia