Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2021, 18:51
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Jason Momoa verzus Dave Bautista. Druhá séria seriálu See od Applu ukazuje akčný trailer s nevidiacimi bojovníkmi

Jason Momoa verzus Dave Bautista. Druhá séria seriálu See od Applu ukazuje akčný trailer s nevidiacimi bojovníkmi
Zdroj: Apple
FILMY A SERIÁLY SEE
Uložiť Uložené

Druhá séria bude premiérovaná na Apple TV+ už 27. augusta.

See bol jeden z tých výraznejších a lepších seriálov od Apple TV+. Streamingová platforma vo svete neurobila žiadnu dieru, no svojich divákov si našla. Tí sa môžu tešiť na 2. sériu originálneho seriálu See, ktorý zobrazuje ľudstvo stovky rokov po tom, čo prišlo o zrak. Ako sa s tým ľudia naučili žiť, ako vyzerajú vojny a bitky medzi nevidiacimi a je ešte spôsob, ako ľudstvo zachrániť a vrátiť mu zrak?

Odporúčané
Svet Marvelu: prvá časť Lokiho odhalila zaujímavé marvelovské tajomstvá a predstavila kľúčové postavy budúcich filmov Svet Marvelu: prvá časť Lokiho odhalila zaujímavé marvelovské tajomstvá a predstavila kľúčové postavy budúcich filmov 10. júna 2021, 10:11

Na tieto aj mnohé ďalšie otázky možno nájdeme odpoveď v ďalšej sérii. V nej bude hlavnou postavou opäť Jason Momoa ako Baba Voss. Toho ako záporák doplní Dave Bautista ako Edo Boss, brat Babu. A ako už vidíš z trailerov, majú si čo vysvetliť, no neostane len pri slovách. Baba je pritom stále odhodlaný zachrániť svoju dcéru, ktorá zázračne vidí.

Domov
Zdieľať
Diskusia