Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2021, 20:08
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

3. sériu Mandaloriana uvidíme najskôr v roku 2022. Čo zapríčinilo dvojročnú pauzu a ktoré Star Wars seriály ho nahradia?

3. sériu Mandaloriana uvidíme najskôr v roku 2022. Čo zapríčinilo dvojročnú pauzu a ktoré Star Wars seriály ho nahradia?
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

3. séria Mandaloriana sa odkladá, aby dostali priestor iné Star Wars seriály. Ktoré to sú?

Collider prichádza so správou, že tento rok 3. sériu Mandaloriana určite neuvidíme. Prvá aj druhá séria začali s vysielaním zakaždým na jeseň, no tentoraz seriál nestihli natočiť. Môžu za to viaceré veci. Namiesto Mandaloriana 3 dostaneme Mandaloriana 2,5. Skončilo sa totiž natáčanie The Book of Boba Fett, spin-offu s postavou Boba Fetta a Fennec Shand, v ktorom sa objavia ďalšie postavy z Mandaloriana. Ten uvidíme niekedy v decembri.

Odporúčané
Recenzia: Tiché miesto 2 dokazuje, že John Krasinski je špičkový režisér. Pri napínavých scénach sa ani nepohneš Recenzia: Tiché miesto 2 dokazuje, že John Krasinski je špičkový režisér. Pri napínavých scénach sa ani nepohneš 11. júna 2021, 15:30

V súčasnosti v štúdiách pre Star Wars natáčajú Obi-Wan Kenobi, minisériu s Ewanom McGregorom, ktorá bude premiérovať niekedy budúci rok. V júli navyše začína pre Pedra Pascala (herec Mandaloriana) príjemná povinnosť. Začína sa totiž natáčanie očakávaného seriálu The Last of Us od HBO podľa slávnej videohry. Mandalorian 3 sa tak začne nakrúcať až začiatkom budúceho roka a jeho premiéru môžeš očakávať na jeseň 2022. 

Lucasfilm a Disney chystajú na Disney+ celú plejádu ďalších Star Wars seriálov, takže do niekoľkých rokov budeme mať niekoľko seriálov/filmov ročne, podobne, ako to je v prípade Marvelu. Pre predstavenie všetkých chystaných marvelovských a Star Wars seriálov na Disney+ klikaj sem a sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia