Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Telekom.
15. júna 2021, 18:02
Čas čítania 0:58
Sponzorovaný obsah

Chcú byť naozaj všetci influencermi? Mladých Slovákov sme sa opýtali, čo ich bude živiť

REFRESHER
Uložiť Uložené

Vyrazili sme do ulíc, aby sme zistili, ako si mladí predstavujú svoju vysnenú prácu a či vedia, čo by chceli v budúcnosti robiť.

Tentoraz sme v spolupráci s Telekomom vyrazili do ulíc, aby sme sa opýtali mladých, akú majú predstavu o svojom vysnenom povolaní a koľko by v ňom chceli zarobiť. O dnešnej generácii sa totiž hovorí, že zabíja množstvo času pred obrazovkou smartfónu či tabletu namiesto štúdia a praxe, resp. naberania nových „skills“, ktoré im pomôžu získať ich vysnený džob. 

Naša Barbora v centre mesta bombardovala otázkami mladých, aby sa dozvedela viac o ich snoch a predstavách. Ktoré pracovné pozície či aký plat by stačil na to, aby sa mali dobre, nám baby a chalani zodpovedali v našej najnovšej ankete.

Je prirodzené, že v mladom veku je pre teba ťažké ujasniť si predstavu o tom, kam chceš smerovať svoju kariéru. Pred maturitou ťa zvyčajne čaká prvá vážna voľba, a to, na akú vysokú školu (a či vôbec) si podáš prihlášku. Čo budeš študovať, čo chceš v budúcnosti robiť či koľko chceš zarábať, to všetko sa zdá ako hudba budúcnosti. 

Pomôcť ti môže nová webová aplikácia od Telekomu, v ktorej si formou hravého kvízu vyplníš niekoľko údajov, s ktorými sa najviac stotožňuješ. Aplikácia na základe tvojich odpovedí následne zanalyzuje tvoju osobnosť a v niekoľkých sekundách ti vytvorí profil osoby – tvoje silné stránky a oblasti, v ktorých máš najlepšie vyhliadky na uplatnenie.

Vyplnenie webového kvízu ti zaberie nanajvýš 5 minút, pričom získaš o sebe cenné informácie. A, samozrejme, nezabudni sa so svojím výsledkom pochváliť v komentároch.

Späť
Zdieľať
Diskusia