Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah vznikol v spolupráci s VOYO.
24. júna 2021, 10:12
Čas čítania 1:00
redakcia

Hilary Duff v milostnom trojuholníku a kňaz na úteku. Pri týchto seriáloch sa nudiť nebudeš

Hilary Duff v milostnom trojuholníku a kňaz na úteku. Pri týchto seriáloch sa nudiť nebudeš
Zdroj: VOYO
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sleduj tieto seriálové novinky na VOYO.

Hľadáš seriál, pri ktorom zabudneš na všetky problémy a dokonale pri ňom vypneš? Máme pre teba tipy na seriálové novinky, ktoré nájdeš na VOYO. Čakajú ťa romantické zápletky od tvorcov Beverly Hills 90210, dávka humoru s kňazom na úteku aj seriál ocenený viacerými cenami Emmy. 

Znovu 20

Už koncom mája uviedla čoraz populárnejšia streamovacia služba VOYO prvú sériu úspešného amerického seriálu Znovu 20 (Younger) od tvorcov legendárneho Sexu v meste, Beverly Hills 90210, Melrose Place či Emily v Paríži. V prvej polovici júna pribudla do ponuky celá druhá séria s českým dabingom, v ktorej sa vráti Lizina dcéra z Indie, pričom séria sa bude zameriavať na vzťah Lizy, Josha a na milostný trojuholník. Ďalšie série budú pribúdať postupne.

VOYO, younger
Zdroj: VOYO

Seriál prináša všetko, čo majú fanúšikovia radi – vtipné situácie, vzťahy a klebety... Jednu z hlavných postáv si zahrala herečka Hilary Duff, ktorá len nedávno porodila svoje tretie dieťa. V USA sa momentálne vysiela posledná, 7. séria. 

hilary duff, younger
Zdroj: VOYO

Kňaz na úteku

Fanúšikovia komédií sa od 18. júna môžu tešiť na dávku humoru so seriálom Kňaz na úteku (Impastor), v ktorom sa hlavný hrdina skryje pred veriteľmi v malej dedinskej osade a ukradne identitu miestnemu novému homosexuálnemu pastorovi.

Mestečko Schitt's Creek

Najväčším ťahákom júnovej ponuky bude seriálový hit Mestečko Schitt's Creek (Schitt's Creek) z autorskej dielne Eugena a Dana Levyovcov. Príbeh o rodine, ktorá príde o celý majetok a je nútená opustiť svoj rozmarný život a presťahovať sa do malého depresívneho mestečka Schitt's Creek, si vyslúžil niekoľko cien Emmy a uznanie fanúšikov po celom svete. Jednu z hlavných postáv si v ňom zahrala aj hviezda filmov Sám doma Catherine O'Hara. Seriál bude na VOYO dostupný od 25. júna.

Sleduj seriály na VOYO
voyo, schii's creek
Zdroj: VOYO
Späť
Zdieľať
Diskusia