Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2021, 18:42
Čas čítania 0:53
Adam Novosad

Gyimesimu nakladajú vlastní poslanci z OĽaNO: Stančíka poslal do SaS, v prieskume vidí manipuláciu ultraliberálov

POLITIKA OĽANO POLITICI
Uložiť Uložené

Prieskum verejnej mienky o dôvere k Igorovi Matovičovi vyvolal rozruch medzi poslancami najsilnejšej vládnej strany OĽaNO.

Ultraliberáli zmanipulovali prieskum dôvery alebo nedôvery k Igorovi Matovičovi, hromžil na svojom Facebooku poslanec za OĽaNO. Gyimesi si všimol príspevok o prieskume, ktorý zverejnil Denník N, ale nepozdávali sa mu výsledky prisúdené voličom politických strán Aliancia a Republika, ktoré patria medzi nováčikov na politickej scéne.

„Manipulácia ultraliberálov v priamom prenose,“ nahneval sa Gyimesi. Z príspevku vyplýva, že pôvod prieskumu pripísal priamo Denníku N, aj keď ten informácie prebral z agentúry Focus, ktorá ho realizovala pre TV Markíza. „Podľa najnovšieho ,prieskumu‘ Denníka N 100 % voličov neexistujúcej strany odmieta Igora Matoviča,“ smial sa Gyimesi z údajnej manipulácie.

 V komentároch mu preto vlastní kolegovia z politickej strany OĽaNO ozrejmili, odkiaľ prieskum pochádza. Poslanec NR SR Andrej Stančík skonštatoval, že nejde o prieskum Denníka N, ale agentúry Focus, a tak nevidí žiadnu manipuláciu, o ktorej Gyimesi hovorí.

Domov
Zdieľať
Diskusia