Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Daniel Mikolášik
4. júna 2021, 15:03
Čas čítania 1:15

Minister Mikulec počas rozhovoru predviedol luxusné hodinky Breitling za tisícky eur. Je to dar od mamy a synov, tvrdí

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Mikulec pre Refresher prezradil, koľko v skutočnosti drahé breitlingy stáli a ako sa k nim dostal.

Minister vnútra Róbert Mikulec (OĽaNO) bol hosťom vo videorozhovore SME, kde rozprával o zadržaní riaditeľa policajnej inšpekcie Adriána Szabóa, ktorý je obvinený z korupcie. Počas rozhovoru bolo na kamerách vidno aj jeho luxusné hodinky, na ktoré ako prvý upozornil známy fotograf Michal Burza na Facebooku.

14. septembra 2020, 14:32 Čas čítania 1:11 VIDEO: Robert Fico vyložil v rádiu na stôl mobil za 15 000 eur. Slovák s minimálnou mzdou by naň pracoval dva roky VIDEO: Robert Fico vyložil v rádiu na stôl mobil za 15 000 eur. Slovák s minimálnou mzdou by naň pracoval dva roky

Ide o drahé digitálne hodinky luxusnej švajčiarskej značky Breitling so storočnou históriou. Hoci laikovi sa na prvý pohľad môžu zdať ako obyčajné, ich cenovka sa pohybuje na úrovni tisícok eur. Niektoré medializované informácie hovorili o modeloch za 18 000 a 8 000 eur. 

Dar od mamy a synov

Kancelária ministra vnútra však pre Refresher prezradila, že ide o hodinky Breitling model Cockpit B50, ktorých cena je približne 4 500 eur, hoci na oficiálnej stránke Breitling sa predávajú za 7 050 eur. 

Breitling
Zdroj: Breitling

Značkové hodinky vraj dostal v roku 2018 ako dar od svojej mamy a synov, uviedol minister vnútra v stanovisku, ktoré nám poskytla riaditeľka tlačového odboru Ministerstva vnútra (MV) SR Barbara Túrosová.

„Pána ministra teší záujem o jeho osobu, rád by však pripomenul, že sú tu oveľa zaujímavejšie objekty na sledovanie a ohodnocovanie – nielen hodinky, ale aj mobilné telefóny, domy, chaty či vozové parky predstaviteľov bývalej garnitúry,“ povedala pre Refresher Barbara Túrosová.

Roman MikulecBreitlinghodinky
Zdroj: TASR/Roman Hanc, Youtube (SME)

Fico nosil hodinky IWC za 20 000 eur

Mikulcov luxusný šperk je však oproti zbierke hodiniek niektorých významných predstaviteľov bývalej vlády len „lacná bižutéria“. Nový Čas totiž v minulosti prišiel s informáciou, že Robert Fico nosí hodinky drahšie ako v tom čase americký prezident Barack Obama.  Išlo o hodinky z limitovanej švajčiarskej edície IWC Kurt Klaus za 20 000 eur.

23. apríla 2024, 11:00 Čas čítania 5:13 TOP 10 luxusných švajčiarskych hodiniek z druhej ruky. Značky Rolex či Hublot môžeš mať aj bez toho, aby si predal obličku TOP 10 luxusných švajčiarskych hodiniek z druhej ruky. Značky Rolex či Hublot môžeš mať aj bez toho, aby si predal obličku

„Bol to darček od manželky k viacerým sviatkom – od narodenín cez výročie svadby až po Vianoce. Dostal ich na prelome rokov 2008 a 2009,“ prezradil v roku 2009 o Ficových luxusných hodinkách šéf tlačového odboru vlády Braňo Ondruš. Okrem Fica nosili drahé hodinky aj ďalší predstavitelia Smeru ako Peter Pellegrini alebo Ján Počiatek, a to v podobných cenových reláciách.

Domov
Zdieľať
Diskusia