Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2021, 14:30
Čas čítania 6:48
Jakub Paulík

Životy hercov z Priateľov od konca seriálu: Spoločné chatovanie a večere, ktoré utužovali ich vzťahy

Životy hercov z Priateľov od konca seriálu: Spoločné chatovanie a večere, ktoré utužovali ich vzťahy
Zdroj: NBC
FILMY A SERIÁLY SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Na pľaci sa kedysi vídali každý deň, neskôr to už nebolo možné.

Herečky Jennifer Aniston, Courteney Cox a Lisa Kudrow tvoria nerozlučnú trojicu, ktorá je v neustálom spojení. Majú svoje rodiny a prácu, kvôli ktorej často cestujú, a tak sa nevidia na dennej báze ako kedysi, no snažia sa pravidelne stretávať a majú takisto založený spoločný chat.

Matt LeBlanc považuje všetkých hercov zo seriálu za svojich bratov a sestry, a i keď ich nevidí dlhší čas, na ich priateľstve to vraj nič nezmení. Kam sa od konca seriálu Priatelia posunuli ich životy?

Odporúčané
Mel Gibson nenávidel Židov a bil svoju ženu. Hollywood ho zavrhol, no nakoniec mu odpustil a Mel znovu nakrúca oscarové filmy Mel Gibson nenávidel Židov a bil svoju ženu. Hollywood ho zavrhol, no nakoniec mu odpustil a Mel znovu nakrúca oscarové filmy 20. mája 2021, 14:30
V tomto článku si prečítaš:
  • Ako Jennifer Aniston vynadala novinárom, ktorí rozoberali, kedy bude tehotná.
  • Kto z Priateľov najvýraznejšie bojuje proti sexuálnemu obťažovaniu.
  • Z koho sa stal filmový režisér.
  • Ktorý z hercov je podľa Jennifer Aniston najcitlivejšou osobou, akú pozná.
  • Kto má recept na to, ako vyliečiť alkoholika zo závislosti.

Rachel – Jennifer Aniston (52)

V osobnom živote začiatkom milénia tvorila Jennifer pár s hviezdnym Bradom Pittom, s ktorým sa však pre jeho románik s Angelinou Jolie v roku 2005 rozviedla. Následne vystriedala niekoľkých partnerov, až kým sa v roku 2015 nevydala za Justina Therouxa, ale 2 roky nato stroskotalo aj toto manželstvo.

Na svadbu s Justinom pozvala Lisu Kudrow (Phoebe) a jednu zo svojich najlepších kamarátok Courteney Cox (Monicu), ktorá bola jej hlavnou družičkou, informuje Express. Priateľstvo s Courteney spečatila Jennifer aj tým, že sa stala krstnou mamou jej dcéry Coco. Tri hlavné herečky z Priateľov udržujú svoje kamarátstvo aj na diaľku. Pre Us Weekly povedali, že majú vytvorený spoločný chat, no v kontakte sú aj s mužským osadenstvom.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu KVÍZ: Ako dobre poznáš Chandlera z Priateľov, ktorého hral zosnulý Matthew Perry? Over si svoje znalosti zo slávneho seriálu 30. októbra 2023, 15:00

Kariéru J. Aniston môžeme spomedzi hlavnej šestice hercov označiť za najúspešnejšiu. Žánrovo sa po Priateľoch ako herečka ocitla predovšetkým vo vodách komédií. Vidieť si ju mohol napríklad v Šéfoch na zabitie (2011 a 2014), My sme Millerovci (2013) a po boku Adama Sandlera v krimikomédii Vražda na jachte od Netflixu (2019). Za zmienku stojí aj výborný dramatický seriál The Morning Show, v ktorom si zahrala spoločne so Stevom Carellom a s Reese Witherspoon. Tá v Priateľoch stvárňovala jej sestru Jill.

Jennifer a Reese

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Bulvár dlhé roky sleduje osobný život Jennifer Aniston a okrem iného sa zaujíma o to, či bude mať dieťa. Veľakrát sa teda paparazzovia zameriavali na jej telo a pokúšali sa z veľkosti herečkinho brucha zistiť, či nie je tehotná. 

Pohár trpezlivosti Jennifer Aniston pretiekol v roku 2016 a bulváru cez The Huffington Post odkázala, že nemať partnera alebo dieťa je úplne v poriadku. „Na to, aby sme boli kompletní, nemusíme byť manželkami alebo matkami. Svoje ‚žili šťastne až do smrti‘ si musíme určiť sami pre seba,“ napísala.

Jennifer túto správu písala prostredníctvom médií, pretože v tom čase ešte nebola na sociálnych sieťach. Do októbra 2019 nemala dokonca ani Instagram. V deň založenia svojho účtu však ohúrila fanúšikov spoločnou fotografiou všetkých šiestich hercov z Priateľov. Aj keď sa jednotliví aktéri navzájom stretávajú pravidelne, záber z roku 2019 je ich druhým stretnutím od roku 2004, keď boli všetci pokope, uvádza Screen Rant.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ross – David Schwimmer (54)

Davidovi Schwimmerovi podobne ako jeho seriálovej láske Jennifer Aniston nevyšlo manželstvo. Spoločne so Zoë Buckman tvorili pár od roku 2007 a majú spolu dcéru menom Cleo, no v roku 2017 sa rozišli.

Odporúčané
8 dôvodov, prečo by si sa mala inšpirovať šatníkom Rachel Green 8 dôvodov, prečo by si sa mala inšpirovať šatníkom Rachel Green 18. októbra 2023, 11:00

Od konca Priateľov si David zahral v komédii Z ničoho len nič (2006) a objavil sa aj v prvej sérii kriminálneho seriálu American Crime Story. V ňom zosobnil advokáta Roberta Kardashiana, ktorý pomáhal svojmu obžalovanému priateľovi, slávnemu americkému futbalistovi O. J. Simpsonovi. Okrem herectva si však David vyskúšal aj prácu za kamerou ako režisér.

V roku 2010 natočil triler Zneužitá s Clivom Owenom a v roku 2007 stál za komédiou Maratón lásky, kde si hlavnú rolu strihol Simon Pegg. Najnovšie sa Schwimmer v roku 2020 objavil v britskom sitkome Intelligence, ktorý však nemal od kritikov príliš dobrý ohlas.

Dodnes sa mu žiadnou rolou nepodarilo zbaviť nálepky Rossa Gellera, pre ktorú ho na ulici ľudia stále spoznávajú. Pre The Guardian však povedal, že s tým nemá žiaden problém, naopak, vždy ho to poteší. Istý čas ho však trápilo, že fanúšikovia ho nedocenili aj za iné projekty. Z hercov zo seriálu Priatelia sa podľa vlastných slov stretáva najmä s Mattom LeBlancom. Oproti ostatným kolegom má nevýhodu, že ako jediný žije v New Yorku.

David Schwimmer je okrem iného aktívnym bojovníkom proti sexuálnemu zneužívaniu. Viac ako 20 rokov pôsobí vo vedení liečebného centra The Rape Foundation pre obete znásilnení.

Ako uviedol pre NBC News, prvé skúsenosti v tejto oblasti získal z počutia od mamy, ktorú opísal ako atraktívnu advokátku. Počas svojej praxe, nanešťastie, zažila obťažovanie od právnikov, sudcov či dokonca klientov. V dospelosti si však Schwimmer všimol, že v jeho okolí prakticky každá žena zažila určitú formu zneužívania, píše Independent.

Odporúčané
Orgie v poľských internátoch, dildá a ženský orgazmus – aký je nový seriál Sexify na Netflixe? Orgie v poľských internátoch, dildá a ženský orgazmus – aký je nový seriál Sexify na Netflixe? 21. mája 2021, 14:35

David Schwimmer je tiež súčasťou hnutia #ThatsHarassment, na ktorom sa podieľal aj ako herec. V nižšie priloženom krátkom videu zosobňuje vtieravého šéfa, čím ukazuje jednu z možných foriem obťažovania na pracovisku.

Veľmi dobre si uvedomujem svoje privilégium ako biely heterosexuálny muž, ktorého rodičia si mohli dovoliť zaplatiť synovi súkromné vzdelanie. Vždy som cítil zodpovednosť dať spoločnosti niečo naspäť a zdvihnúť hlas, keď vidím zneužitie moci,“ povedal pre The Guardian.

Monica – Courteney Cox (56)

Courteney bola dlhoročnou partnerkou známeho herca Davida Arquetta, s ktorým spoločne hrali v hororovej sérii Vreskot, kde sa spoznali a zamilovali. Dvojica, ktorá od roku 2004 vychovávala dcéru Coco, sa v roku 2013 rozviedla. Od roku 2013 má Courteney za partnera speváka Johnnyho McDaida. 

Predstaviteľka Monicy, ktorá tak ako hrdinka zo seriálu miluje poriadok, je spomedzi Priateľov jednoznačne najaktívnejšou instagramerkou. K láske k sociálnym sieťam ju podľa všetkého motivuje aj jej mladá dcéra Coco, s ktorou už natočila niekoľko spoločných videí.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 98788 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorá z herečiek sa hanbila za svoje telo.
  • O kom Matt LeBlanc povedal, že je jeho „malá sestra“.
  • Ako sa Courteney Cox zabáva na sociálnych sieťach so svojou mladou dcérou Coco.
  • Kto z Priateľov má najdlhšie trvajúce manželstvo.
  • Ako Matt LeBlanc podporil Matthewa Perryho pri jeho prvej divadelnej hre.
Domov
Zdieľať
Diskusia