Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2021, 16:27
Čas čítania 4:34
Richard Balog

Toto sú dizajnérske kusy batožiny, do ktorých sa oplatí investovať a vydržia ti celý život

Toto sú dizajnérske kusy batožiny, do ktorých sa oplatí investovať a vydržia ti celý život
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Od luxusných ruksakov Goyard cez cestovné tašky s monogramom Louis Vuitton až po hliníkové kufre z dielní značky RIMOWA. V dnešnom výbere si príde na svoje každý.

Cestovanie sa pre mnohých z nás stalo vášňou, ktorej sme sa v dôsledku pandémie koronavírusu museli na pomerne dlhý čas vzdať. Našťastie všetko nasvedčuje tomu, že už v lete sa aspoň čiastočne vrátime do klasického režimu a opäť budeme môcť spoznávať nové kúty našej planéty. 

Ak pravidelne lietaš z väčších letísk, nasledujúci pocit určite dobre poznáš. Stojíš pri batožinovom kolotoči a sleduješ nekonečný sprievod čiernych cestovných tašiek, respektíve nudných kufrov, a pýtaš sa sám seba, ktorý je ten tvoj. Len málo situácií je totiž trápnejších ako utekať cez halu s cudzou batožinou. S dizajnérskymi kúskami ti obdobná trápnosť nehrozí. 

Rozhodli sme sa preto vybrať 10 najzaujímavejších výrobcov high-endovej batožiny, pričom na svoje si prídu milovníci víkendových cestovných tašiek, väčších ruksakov, ale aj kvalitných kufrov rôznych veľkostí. Ich kúpu neoľutuješ a pri dobrom zaobchádzaní ti vydržia celý život. 

Najbližšie si predstavíme cenovo dostupnejšie kusy batožiny od značiek ako Samsonite alebo WANT LES ESSENTIELS.
Odporúčané
Vybrali sme najlepšie mikiny z aktuálnej ponuky pre mužov, ženy aj každý rozpočet    Vybrali sme najlepšie mikiny z aktuálnej ponuky pre mužov, ženy aj každý rozpočet 20. mája 2021, 18:28

Globe-Trotter

Úvod nášho dnešného výberu patrí britskej značke, ktorá vznikla ešte v roku 1897 a medzi jej verných klientov patrí napríklad aj kráľovská rodina vrátane kráľovnej Alžbety II. Spoločnosť Globe-Trotter je symbolom luxusnej batožiny, ktorú si ľudia kupujú na celý život a následne ju zdedia ich deti či vnúčatá. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GLOBE-TROTTER (@globe_trotter1897)

Tieto ikonické hranaté kufre vyrábajú zamestnanci do dnešného dňa ručne a priamoúmerná tomu je aj ich cena, ktorá je na úrovni priemernej mesačnej mzdy. Vedenie spoločnosti Globe-Trotter pravidelne predstavuje okrem vlastných modelov aj spolupráce so zvučnými menami, spomedzi ktorých spomenieme francúzsky módny dom Berluti alebo britskú značku Paul Smith. 

Samozrejmosťou sú prémiové materiály, spomínané remeselné spracovanie a jedinečný dizajn, vďaka ktorému budeš v letiskovej hale či lounge bare neprehliadnuteľný. Širokú ponuku produktov značky Globe-Trotter nájdeš na webe MR PORTER

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GLOBE-TROTTER (@globe_trotter1897)


Moynat

Ešte o niečo bohatšiu históriu má parížska značka Moynat, ktorú v roku 1849 založila Pauline Moynat a stala sa vôbec prvou ženou v dovtedy výhradne mužskom segmente módy. Práve jej ženský dotyk vniesol do batožiny zmysel pre detail a pohľad na životný štýl. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MOYNAT (@moynat)

Späť
Zdieľať
Diskusia