Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Nestea. 
17. mája 2021, 18:55
Čas čítania 0:39
Sponzorovaný obsah

Máš rád ananás aj mango? Táto novinka od Nestea ťa poteší

Máš rád ananás aj mango? Táto novinka od Nestea ťa poteší
Zdroj: Unsplash/Helena Lopes
GASTRO
Uložiť Uložené

Daj svojim dobrodružstvám novú príchuť s ľadovým čajom Nestea Mango & ananás.

Postupné uvoľňovanie opatrení a prichádzajúce teplé dni lákajú na výlety za zábavou a novými zážitkami. Pri nich však nesmie chýbať chutné osvieženie. Dajte s kamarátmi novým dobrodružstvám sviežu príchuť vďaka novinke Nestea Mango & ananás. Skvele osvieži a nakopne akýkoľvek stereotyp v pitnom režime. 

Ochutnaj nové Nestea Mango & Ananás
nestea
Zdroj: Maspex Slovakia Trade, s. r. o.

Ľadové čaje Nestea sú vhodné pre všetkých, ktorí hľadajú ľahšie varianty nápojov. Kombinácia lahodného čierneho čaju, vody a šťavnatého manga s ananásom so zníženým obsahom cukru garantuje skvelé osvieženie, ktoré poteší aj tvoje chuťové bunky.

Zároveň značka Nestea v duchu spoločensky zodpovednej obchodnej činnosti používa vo svojich produktoch 95 % čajových lístkov zo špecifickej, prísne kontrolovanej pestovateľskej oblasti v Indii. Snaží sa o postupy minimalizujúce používanie pesticídov s náležitou starostlivosťou o životné prostredie, zdravie, bezpečnosť a živobytie poľnohospodárov.
nestea
Zdroj: Maspex Slovakia Trade, s. r. o.

Nezabudni ani na ďalšie príchute ľadových čajov Nestea, bežne dostupné v príchutiach čierny čaj a citrón, čierny čaj s príchuťou broskyne, zelený čaj s príchuťou mixu citrusov a zelený čaj s príchuťou jahody & Aloe vera. Naplň každý deň radosťou s Nestea!

nestea
Zdroj: Maspex Slovakia Trade, s. r. o.
Späť
Zdieľať
Diskusia