Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2021, 19:30
Čas čítania 0:35
Adam Novosad

Legendárni Priatelia sa vrátia v špeciálnej epizóde už koncom mája

Legendárni Priatelia sa vrátia v špeciálnej epizóde už koncom mája
Zdroj: National Broadcasting Company (NBC)
FILMY A SERIÁLY HBO SERIÁL PRIATELIA
Uložiť Uložené

Špeciálna epizóda bude dostupná na streamovacej platforme HBO Max.

Seriál Priatelia sa vráti na obrazovku už koncom mája. Nepôjde však o nové epizódy legendárnej klasiky, ale o špeciálnu epizódu, v ktorej sa stretnú všetci herci z pôvodného obsadenia, informuje Forbes.

Odporúčané
VIDEO: Cyklista vulgárne naložil kamionistovi na ceste pri Lozorne, ktorý ho nebezpečne predbiehal vo vysokej rýchlosti VIDEO: Cyklista vulgárne naložil kamionistovi na ceste pri Lozorne, ktorý ho nebezpečne predbiehal vo vysokej rýchlosti 13. mája 2021, 18:12

Na televíznej obrazovke sa spolu objavia Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry aj David Schwimmer, ale fanúšikovia si od novej epizódy nemôžu sľubovať pokračovanie pôvodného príbehu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Dlhoočakávaná snímka bude na streamovacej platforme HBO Max dostupná už 27. mája, čo je oveľa skôr, ako sa pôvodne predpokladalo.

Verejnosť zatiaľ nevie, ako bude špeciálna epizóda s názvom The One Where They Get Back Together vyzerať, ale HBO Max ju opisuje ako časť bez scenára. Namiesto pôvodnej príbehovej línie sa diváci môžu tešiť na plejádu hostí, ktorí sa v nej objavia.

Menšiu úlohu si strihnú hviezdy ako David Beckham, Justin Bieber, kapela BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Kit Harington či Malala Yousafzai.

Späť
Zdieľať
Diskusia