Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Zurich Insurance.
17. júna 2021, 15:03
Čas čítania 1:50
Sponzorovaný obsah

Hľadáš prácu v Bratislave? Možno sa ti zapáči niektorá z týchto pozícií

Hľadáš prácu v Bratislave? Možno sa ti zapáči niektorá z týchto pozícií
Zdroj: Zurich Bratislava
ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA PRÁCA
Uložiť Uložené

Nájdeš tu rôzne pozície pre developerov, asistentov, tímlídrov aj analytikov.

Hľadáš si novú prácu? Slovenská pobočka Zurich Insurance v Bratislave má voľných hneď niekoľko rôznych pozícií. Sú vhodné pre absolventov, ale aj pre seniorov. Poď sa pozrieť, na čo sa môžeš tešiť, ak sa ocitneš na jednom z voľných pracovných miest. Rozhodne to nie je len plat. 

Zurich Insurance Company Ltd je jedna z popredných poisťovní, ktoré slúžia zákazníkom na globálnych a lokálnych trhoch. Spoločnosť poskytuje široký rozsah produktov a služieb v oblasti majetkového, úrazového a životného poistenia vo viac ako 210 krajinách. K zákazníkom patria jednotlivci, ale aj malé a veľké podniky či nadnárodné korporácie. 
Zurich Bratislava
Zdroj: Zurich Bratislava

Vyber si prácu, ktorá je stvorená pre teba

Bratislavský tím má momentálne viac ako 200 zamestnancov a teraz hľadajú možno aj teba. Otvorených je viacero pozícií, ktoré sú vhodné pre absolventov, ale aj skúsených seniorov. Uplatnenie tu nájdu ľudia so záujmom o poistnú matematiku či risk manažment. Pozície sú výnimočné tým, že tu poskytujú odbornosť pre ústredie alebo pobočky poisťovní po celom svete. Ak sa odhodlávaš poslať životopis, tak sa nenechaj odradiť angličtinou. Nikto tu od teba neočakáva, že budeš „speakovať“, ak si junior, tak si jazyk môžeš zdokonaľovať doslova za pochodu. 

Pozri si voľné pozície

Svoje miesto si tu však nájdu aj technologickí nadšenci. Zurich Insurance je totiž aj technologické centrum, ktoré podporuje globálne tímy v rôznych oblastiach. Vytvárajú pre ne vývoj, podporu platforiem, aplikácií, migrácie toolov a pod. Momentálne hľadajú do jedného z novovznikajúceho 10-členného 0365 tímu v Bratislave kolegov na podporu  spomínaných toolov a aplikácií. Je to ideálna príležitosť pre O365 špecialistov a inžinierov aj juniorov, keďže Zurich Insurance vytvára samostatný O365 tím. 

zurich insurance
Zdroj: Zurich Bratislava

Vzhľadom na to, že pozície sú rôznorodé, rozdielna je aj ich pracovná náplň a požiadavky na zamestnanca. Zatiaľ čo niektoré pozície si budú vyžadovať technické zručnosti, iné zas schopnosť komunikovať a organizovať plynulý chod kancelárie.

Flexibilný pracovný čas a rôzne bonusy

Aké benefity ťa tu okrem platu čakajú? Napríklad sa môžeš rozhodnúť, kedy začneš pracovať, či to bude o siedmej alebo o deviatej ráno. Samozrejmosťou je príležitostná práca z domu (nie viac ako 50 %), možnosť 3-mesačného sabatikalu (voľno určené na oddych a zlepšenie psychického stavu zamestnanca) či voľno v prípade choroby alebo svadby.

zurich insurance, kancelária
Zdroj: Zurich Bratislava

V rámci rôznych príležitostí, ako je narodenie dieťaťa či svadba, získavaš finančný bonus. Príspevok dostávaš v spoločnosti Zurich Insurance aj na starostlivosť o dieťa, pri finančnej strate počas choroby a aj v prípade, že niektorý člen rodiny je práceneschopný. Ako primárny rodič tiež môžeš dostať dodatočné platené voľno.

Ďalším z mnohých benefitov je životné poistenie v Zurich Austria, rôzne teambuildingy, ale aj zaujímavé aktivity, ktoré narušia pracovnú rutinu. Napríklad pravidelný pilates. Na obed sa môžeš dopraviť na firemnom bicykli alebo využiť príspevok na mestskú hromadnú dopravu.

Zurich Bratislava
Zdroj: Zurich Bratislava

Tak čo, si pripravený na zmenu? Prezri si voľné pracovné miesta, ktoré má bratislavská pobočka Zurich Insurance, možno ťa niektorá z nich nadchne. Budeme ti držať palce! 

Chcem novú prácu
Domov
Zdieľať
Diskusia