Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. mája 2021, 10:43
Čas čítania 1:25
Tímea Krauszová

Billie Eilish reaguje na komentáre k jej sexi fotkám pre Vogue: Mám chuť už nikdy nič nepostnúť

Billie Eilish reaguje na komentáre k jej sexi fotkám pre Vogue: Mám chuť už nikdy nič nepostnúť
Zdroj: Getty Images/Scott Dudelson
NEWS BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

V rozhovore so Stephenom Colbertom hovorila aj o reakcii ľudí na jej vyzývavé fotky pre módny časopis Vogue.

Známa speváčka, ktorú zvyčajne vidíme v nadrozmernom či neforemnom oblečení, sa po novom rozhodla nafotiť fotky pre slávny módny magazín Vogue. Pózuje na štyroch zvodných fotografiách, oblečený má korzet, ukazuje hlboký výstrih a je nastajlovaná úplne inak, než sme zvyknutí. Fotky aj proces fotenia si pochvaľovala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

„Milujem tieto zábery a ich fotografovanie sa mi skutočne páčilo. Robte si, čo chcete a kedykoľvek chcete. Na všetko ostatné sa vys*rte,“ odkázala 19-ročná hviezda svojim fanúšikom. „Všetko je to o tom, či sa cítite dobre. Ak chcete ísť na operáciu, choďte. Ak si chcete obliecť šaty, na ktoré vyzeráte podľa niekoho príliš veľká, vys*rte sa na to – ak máte pocit, že vyzeráte dobre, tak to tak je,“ vyhlásila pre Vogue. Teraz sa v rozhovore so Stephenom Colbertom v jeho večernej televíznej šou priznala, že možno už nikdy nič podobné neurobí.

Odporúčané
Billie Eilish už neskrýva svoje telo. Pre Vogue sa nahodila do korzetu a ukázala ženské krivky Billie Eilish už neskrýva svoje telo. Pre Vogue sa nahodila do korzetu a ukázala ženské krivky 2. mája 2021, 20:01

Mám chuť už nič nepostnúť

„Mám chuť už nikdy nič nepostnúť. Mám pocit, že sa mi viac chcelo publikovať príspevky, keď sa o ne zaujímalo menej ľudí. Teraz, keď to zaujíma množstvo ľudí, desí ma to. Ale je to skvelé,“ povedala vo videorozhovore s Colbertom. Priznala však, že je to vzrušujúce, a opísala svoje pocity zo dňa, keď sa na verejnosť postupne dostali nové fotky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Reakcie na tieto fotky pre Vogue boli celý týždeň na titulných stranách médií. Eilish dvakrát po sebe zlomila rekord v čase, za aký jej pribudlo milión lajkov pri fotke na Instagrame. V marci tento rekord prekonala po prvý raz, keď zverejnila fotku svojho nového imidžu s blonďavými vlasmi.

Reakcia však nebola len pozitívna. Našli sa aj hejteri. Ľuďom prekáža napríklad to, že nosí korzet, ktorý podľa nich popiera myšlienku „body positivity“, teda kladného postoja k ženskému telu bez akýchkoľvek úprav. Ženy by však podľa Eilish mali byť na seba hrdé bez ohľadu na to, čo robia.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Hoci vlnu hejtu predpovedala, pretože očakávala, že ju za odhaľovanie označia za pokryteckú, predsa len boli komentáre pre ňu náročné a miestami mala pocit, že na sociálne siete už radšej nič nepridá.

Odporúčané
Billie Eilish na Szigete ukázala detskú hravosť aj vyzretosť a rozplakala masy. Čo odkázala publiku? (Report) Billie Eilish na Szigete ukázala detskú hravosť aj vyzretosť a rozplakala masy. Čo odkázala publiku? (Report) 16. augusta 2023, 16:30

Ostáva nám dúfať, že to nemyslela vážne, pretože už v júli vydá druhý sólový album s názvom Happier Than Ever. So svojím bratom a spoluhudobníkom Finneasom počas večernej talkshow zaspievala aj novinku Your Power.

Domov
Zdieľať
Diskusia