Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2021, 10:55
Čas čítania 1:35
redakcia

Narodeninová súťaž: každý týždeň môžeš vyhrať 2 000 eur a BMW radu 4 Coupé na víkend

REFRESHER
Uložiť Uložené

Oslavujeme 10. narodeniny. Darčeky však rozdávame fanúšikom.

Refresher oslavuje svoje prvé okrúhle narodeniny! Darčeky však nebudeme prijímať, ale rozdávať. Počas 6 týždňov rozdáme v našej narodeninovej SMS súťaži dokopy 10 000 eur a k tomu vecnú výhru v podobe BMW radu 4 Coupé na víkend. Ako sa môžeš zapojiť a stať sa jedným zo šťastlivcov? 

SÚŤAŽ JE ZRUŠENÁ!
Organizátor SMS súťaže týmto oznamuje zrušenie súťaže podľa pravidiel k 08.06.2021 10:00 hod. bez náhrady.

 

Osláv s nami 10. narodeniny a vyhraj 2000 eur a BMW radu 4 Coupé na víkend

Čo môžeš vyhrať?

  • Každý týždeň 2 000 eur 
  • BMW radu 4 Coupé na víkend 
  • Každý, kto pošle esemesku, dostane kód na 50 % zľavu z predplatného.

Ako sa môžem zapojiť? 

  • Pošli SMS správu v tvare REF10 na číslo 6660.
  • Vždy v pondelok od 10.00 do 11.00 h žrebujeme výhercu. 
  • V tomto čase ti zavoláme.
  • Ty musíš do 10 sekúnd zdvihnúť telefón a povedať heslo „Čítam Refresher“.
Ilustračná fotografia.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Unsplash/Lena Balk

Podmienky súťaže

Súťaž sa začína 10. mája a bude trvať do 21. júna, pozostáva z 5 súťažných kôl. Súťažiaci sa zapája zasielaním SMS správ. Každý týždeň budeme žrebovať jedného šťastného výhercu, ktorý získa 2 000 eur, BMW radu 4 Coupé na víkend. Navyše každý, kto zašle súťažnú esemesku, automaticky získava zľavu 50 % na predplatné, ktorá platí týždeň.  


Zapájaš sa zaslaním SMS správ zo slovenského telefónneho čísla v správnom tvare REF10 na číslo 6660. Počet SMS správ, ktoré v danom týždni odošleš, nie sú nijak obmedzené. Súťažiaci, ktorý odoslal esemesku v správnom tvare, bude informovaný o zapojení do súťaže spoplatnenou spätnou esemeskou, ktorej maximálna cena je 2 €. Každý týždeň budeme v pondelok od 10.00 do 11.00 h žrebovať výhercu.

Potenciálnemu výhercovi zavoláme a ten musí do 10 sekúnd zdvihnúť telefón a povedať heslo „Čítam Refresher“. Toto heslo je platné pre prvé kolo súťaže, ktoré trvá dva týždne – od 10. mája do 24. mája

Heslo sa môže každý týždeň meniť, preto ti odporúčame sledovať náš web a sociálne siete, kde sa vždy dozvieš potrebné informácie. Okrem toho budeme vyhlasovať aj špeciálne akcie, počas ktorých bude každá platná zaslaná SMS správa počítaná viacnásobne (napr. 3x, 5x, 7x, 10x, 25x, 50x, 100x a pod.).

Zapájaš sa vždy novou esemeskou pre každé kolo. To znamená, že ak pošleš SMS správu v prvom kole, tá už neplatí pre ďalšie kolá súťaže. Do každého nového kola sa musíš zapojiť minimálne jednou platnou zaslanou SMS správou počas trvania tohto kola. Započítavajú sa esemesky, ktoré boli odoslané v čase od predchádzajúceho pondelka od 10.00 h do nasledujúceho pondelka do 10.00 h.


Do súťaže sa môže zapojiť každý, kto je starší ako 18 rokov. Každý, kto je mladší ako 18 rokov, sa môže do súťaže zapojiť v zastúpení svojím zákonným zástupcom. Ak súťaž vyhrá osoba mladšia ako 18 rokov, výhra sa odovzdá zákonnému zástupcovi. Kompletné podmienky súťaže si môžeš prečítať na tomto odkaze

Poslať SMS
Späť
Zdieľať
Diskusia