Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2021, 17:16
Čas čítania 0:43
Tímea Krauszová

NAKA zadržala primárku z popradskej nemocnice. Spolu s ňou z korupcie obvinili ďalších päť ľudí

NEWS
Uložiť Uložené

Lekárka podľa obvinenia dlhodobo prijímala úplatky.

V popradskej nemocnici dnes zasahovala NAKA. V utorok obvinili primárku  fyziatricko-rehabilitačného oddelenia (MUDr. J. B.) z pokračovania zločinu prijímania úplatku a ďalších päť ľudí z prečinu podplácania.

Odporúčané
Voči bývalému šéfovi SIS Vladimírovi Pčolinskému vzniesli ďalšie obvinenie. Týka sa podplácania v roku 2020 Voči bývalému šéfovi SIS Vladimírovi Pčolinskému vzniesli ďalšie obvinenie. Týka sa podplácania v roku 2020 21. apríla 2021, 14:22

Primárku zadržali

„Jedna obvinená osoba je v súčasnosti zadržaná a vyšetrovateľ s ňou vykonáva procesné úkony, preto bližšie informácie nie je možné poskytnúť,“ oznámil hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka. Hovorkyňa popradskej nemocnice povedala, že dostali informácie len od príslušníka NAKA. Médiám odkázala, že vyjadrovať sa k téme môže výlučne kriminálna agentúra.

Podľa riaditeľa nemocnice Erika Chorváta ide o primárku z rehabilitačného oddelenia. Potvrdil to pre televíziu Markíza„Ja som sa o tom dozvedel v utorok ráno, keď mi bolo oznámené, že bola zadržaná primárka rehabilitačného oddelenia a budú pokračovať všetky procesy, ktoré s tým súvisia,“ povedal s tým, že nemal žiadne indície, ktoré by mu naznačili, že lekárka dlhodobo prijíma úplatky.

Späť
Zdieľať
Diskusia