Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2021, 17:32
Čas čítania 1:31
Dominik Vetrák

Svet Rómov, mafiánov, skorumpovaných politikov a skazeného, úchylného Vatikánu. Krimiseriál Suburra na Netflixe ťa strhne

Svet Rómov, mafiánov, skorumpovaných politikov a skazeného, úchylného Vatikánu. Krimiseriál Suburra na Netflixe ťa strhne
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SUBURRA
Uložiť Uložené

Taliansky krimiseriál sa radí medzi to najlepšie, čo môžeš v tomto žánri objaviť na Netflixe.

Stefano Solima priniesol do kín v roku 2015 taliansky krimifilm Suburra o skorumpovaných politikoch, mafiánoch, gangoch a Vatikáne v zločineckých kruhoch. Šlo o vydarenú snímku, na ktorú sa rozhodol nadviazať Netflix. Išlo o ich prvý taliansky seriál, pričom sa rozhodli preskúmať udalosti predchádzajúce filmu. V seriáli spoznávame viacero nových aj známych postáv.

Medzi tie hlavné patrí Aureliano Adami, syn mafiánskeho bosa v Ostii, ďalej Alberto Spadino Anacletti, brat rómskeho bosa, a Gabriele Marchilli, syn policajta. Túto netradičnú trojicu spoja kriminálne kšefty a neskôr medzi nimi vznikne silné priateľstvo. Okrem nich sa však dočkáš aj nádherných žien, vplyvných politikov a skazených členov Vatikánu či veľkej talianskej mafie. 

Späť
Zdieľať
Diskusia