Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Jägermeister.
23. apríla 2021, 12:30
Čas čítania 1:36
Sponzorovaný obsah

Jägermeister novým spotom vzdáva hold noci a jej kultúrnemu významu

Jägermeister novým spotom vzdáva hold noci a jej kultúrnemu významu
Zdroj: Jägermeister
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Iniciatíva #SAVETHENIGHT, ktorou značka dlhodobo pomáha umelcom, pokračuje aj tento rok.

Jägermeister sa po minuloročnej iniciatíve #SAVETHENIGHT, v rámci ktorej značka podporovala umelcov počas pandémie koronavírusu, opätovne vracia s ďalšou časťou. Novým spotom Óda na nočný život vzdáva hold noci a jej kultúrnemu významu, s ktorým je brand Jägermeister prepojený. 

Práve tento spot ti má pripomenúť, prečo noc stojí za záchranu. Pomocou rotujúcich obrázkov s ikonicky zobrazeným nočným životom rôznych dekád nepodporuje iba nočný život, ale aj vyzýva na záchranu noci. Óda na nočný život je poctou klubovej kultúry a rozpráva príbeh hudobníkov, pouličných umelcov a propagátorov poslednej módy, ktorí tvoria nočný život, a ľudí, ktorí ho milujú.

Film je súčasťou celosvetovej iniciatívy #SAVETHENIGHT od spoločnosti Jägermeister, ktorú značka odštartovala počas minulého roka na podporu komunít nočného života po celom svete. „Pretože máme silné korene v kultúre nočného života, naším poslaním je ponúknuť dnes i v budúcnosti ten najlepší priebeh noci a ďalej zlepšovať prostredie tohto odvetvia,“ hovorí Wolfgang Moeller, globálny marketingový riaditeľ spoločnosti Mast-Jägermeister SE, a dodáva: „Chceme vrátiť ľuďom, ktorí umožňujú existenciu nočného života, to, čo im patrí. To je náš dlhodobý záväzok voči komunitám spojeným s nočným životom a voči jeho priaznivcom po celom svete.“ Vďaka iniciatíve #SAVETHENIGHT bola spoločnosť Jägermeister schopná podporiť viac ako 1 500 umelcov, kreatívnych osôb a barmanov z viac ako 60 krajín.

Jägermeister
Zdroj: Jägermeister

Na Slovensku sa do iniciatívy #SAVETHENIGHT zapojili umelci ako Dj EKG, Emika, Radikal Chef, Yaksha, Stano Harciník, Zayo, Lukáš Čabaj, Peter Marcina, Daor, Malalata, El Prcinho, Papyllon či F*ck them label a mnoho ďalších. Zúčastnili sa na desiatkach hodín online videosedení so svojimi fanúšikmi na platforme save-the-night.com pod hlavičkou poradenstvo Meister, vďaka čomu získali od Jägermeistera finančnú pomoc. Dôležitý bol aj projekt Save The DJs (Zachráňte dídžejov), vďaka ktorému boli podporovaní vybraní dídžeji z celej krajiny. Celkovo sa na projekte zúčastnilo viac ako 300 dídžejov zo Slovenska a z Českej republiky a vytvorili „DJ set“ špeciálne na túto príležitosť.

Iniciatíva pokračuje

V rámci podpory pokračuje platforma www.save-the-night.com, ku ktorej sa môžeš pripojiť aj ty a rezervovať si online hovor so svojím obľúbeným umelcom – od hudobníkov cez barmanov až po módnych návrhárov. Iniciatíva #SAVETHENIGHT zvyšuje povedomie o súčasnej situácii tisícok kreatívnych umelcov a ľudí, ktorým chýba možnosť ísť von a oslavovať príležitosti noci. Vzhľadom na to, že nočný život je stále vážne ohrozený a táto situácia sa koncom pandémie neskončí, iniciatíva #SAVETHENIGHT je pripravená pokračovať s jasným posolstvom: Spojme všetci svoje sily, aby sme zachránili noc.

Jägermeister
Zdroj: Jägermeister

Koncom tohto roka Jägermeister predstaví na vybraných trhoch aj fľašu s edíciou Meister Edition. Vďaka tejto špeciálnej edícii budeš mať ďalšiu príležitosť, ako sa osobne zapojiť, pretože časť výťažku pôjde na iniciatívu #SAVETHENIGHT a následne podporí umelcov a všetkých tých, ktorí robia nočný život takým, aký ho milujeme.

Späť
Zdieľať
Diskusia