Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Niké. 
20. apríla 2021, 17:20
Čas čítania 1:31
Sponzorovaný obsah

Niké má novú menu nik. Teraz ich rozdá prvým 50-tisíc klientom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

10 miliónov nikov sa bude rozdávať už len do 23.apríla.

Jednotka na stávkovom trhu Niké rozdáva rovných 10 miliónov nikov, čo je v prepočte 100 000 €. Niky sú nová mena pre registrovaných hráčov vernostného systému Nový Klub Niké. Ako táto mena funguje a ako sa k nej môžeš dostať?

Chcem Niky

Niké spustila pre všetkých svojich registrovaných hráčov vernostný systém s názvom Nový Klub Niké. Vstupenkou k zábave je nová mena nik, ktorá hráčom prináša klubové výhody. A práve teraz môžu členovia klubu získať spolu 10 miliónov nikov. Rozdávačka beží od 19. do 23. apríla a Niké rozdá niky v hodnote 100 000 eur. Získa ich prvých 50-tisíc klientov. Môžeš byť medzi nimi aj ty. Stačí si podať tiket. Následne bude na tvoje hráčske konto pripísaná odmena 200 nikov. 

Niké
Zdroj: Niké

„Niky sú v Novom Klube Niké peniaze. Niky sú cestou k obrovským výhodám, ktoré našim hráčom cez náš nový vernostný systém ponúkame. Zo strany našich hráčov máme pozitívnu odozvu, o čom svedčí zvyšujúci sa záujem o využívanie nikov od začiatku roka. Keďže chceme výhody nikov dostať aj k ďalším ľuďom, rozhodli sme sa, že prvým 50-tisíc klientom, ktorí si počas prebiehajúcej akcie podajú tiket, rozdáme spolu rovných 10 miliónov nikov,“ povedal Martin Tibenský, riaditeľ pre stratégiu a rozvoj v Niké.

Nová mena nik od Niké

Následne, ak už máš niky, začína sa hra. Niky predstavujú v Novom Klube Niké peniaze. Tipuješ s nimi podobne ako s peniazmi. Výhodou je, že tiket si podáš za niky, no výhru už máš v eurách. Alebo si vďaka nikom môžeš navýšiť svoju výhru až o 200 percent. K tomu ti stačí zostaviť si tiket len s tromi zápasmi, každý s kurzom aspoň 1,5.

futbal, štadión, ihrisko, tipovanie, šport
Zdroj: Unsplash/Thomas Serer

Registruj sa v Niké, byť členom klubu sa naozaj oplatí

Všetky tieto výhody môžu čerpať zaregistrovaní hráči. Ak ešte nie si členom Nového Klubu Niké, nastal čas zmeniť to. Zaregistruj sa práve teraz na www.nike.sk a ako bonus dostaneš automaticky 20 € zadarmo. To však nie je všetko. Po vložení sumy na tvoje stávkové konto sa ti navyše spustí Bonus bez limitu. Prejdi šiestimi úrovňami, za ktoré získaš ďalších 19 €. Následne sa dostaneš do siedmej úrovne, kde je výška odmeny bez limitu a môžeš získať, koľko chceš, počas 14 dní od aktivácie bonusu.

Štartovaciu pôdu máš  pripravenú. Následne sa tipovanie v Niké s novým vernostným klubom a s nikmi na konte môže začať naplno. Kompletné informácie k akcii nájdeš TU!

Zodpovedné hranie
Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Nadmerné hranie hazardných hier môže viesť k silnej závislosti a poškodiť zdravie. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Linka pomoci pre problémy s hraním: 0800 800 900. 
Späť
Zdieľať
Diskusia