Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2021, 18:52
Čas čítania 1:11
Dominik Vetrák

Doctor Octopus bude skutočne vo filme Spider-Man: No Way Home. Herec Alfredo Molina však asi vyspoiloval viac, ako mohol

Doctor Octopus bude skutočne vo filme Spider-Man: No Way Home. Herec Alfredo Molina však asi vyspoiloval viac, ako mohol
Zdroj: Sony Columbia/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Molina prezradil aj to, čo nemal. Trojku Spider-Mana s viacerými postavami z predošlých filmov uvidíme už tento rok v kinách.

Herec Alfredo Molina bol jedným z viacerých hercov, o ktorých sa hovorilo, že si zopakujú svoju rolu vo filme Spider-Man: No Way Home. Molina hral Doctora Octopusa v Spider-Manovi 2, bezpochyby najlepšom filme o pavúčom mužovi, aký doteraz natočili.

Znamenalo by to, že sa dočkáme Multi-verse, a teda prepojených filmových vesmírov, v ktorých by sa stretli postavy z viacerých verzií filmov o Spider-Manovi (ktoré na seba doteraz nenadväzovali). Až doteraz však šlo len o nepotvrdené špekulácie. 

Alfredo Molina však v rozhovore pre Variety potvrdil, že ho skutočne uvidíme vo filme ako Doctora Octopusa. Herec však prezradil viac, ako mal.

Odporúčané
Emma Watson stihla za 31 rokov zažiť vrchol Hollywoodu. Ktoré sú jej najlepšie filmy a ako vystúpila z tieňa Harryho Pottera? Emma Watson stihla za 31 rokov zažiť vrchol Hollywoodu. Ktoré sú jej najlepšie filmy a ako vystúpila z tieňa Harryho Pottera? 16. apríla 2021, 14:33

 

„Keď sme to natáčali, všetkým nám zakázali rozprávať o tom, pretože to malo byť veľké tajomstvo. Ale, ako viete, je to už dávno všade po internete.“

Molina prezradil, že vo filme Spider-Man: No Way Home sa s postavou stretneme hneď po tom, čo sme sa s ňou rozlúčili v Spider-Man 2 od Sama Raimiho. Môžeme teda predpokladať, že keď sa otvorí Multiverse, vtiahne to Octopusa do ďalšieho sveta a zachráni ho tak pred tým, aby sa utopil, keďže práve tak v pôvodnom filme zomrel.

Molina sa obával, ako vyriešia 20-ročný vekový rozdiel, keďže Spider-Man 2 dorazil do kín v roku 2004. Režisér Jon Watts ho však údajne upokojil s tým, že použijú marvelovskú technológiu na omladzovanie hercov. Z viacerých filmov vieme, že funguje perfektne, no sme zvedaví, ako sa triky podaria, keď tvorcovia vizuálnych trikov (vfx compositori) musia pracovať z domu. 

Molina sa obával aj toho, ako zvládne akčné scény, keďže už má 67 rokov. Rýchlo si však uvedomil, že väčšinu práce robia jeho „chápadlá“. Vzhľadom na to, že Molinova rola je už potvrdená, je vysoko pravdepodobné, že sa dočkáme aj ďalších Spider-Manov a iných postáv z predošlých filmov. Spider-Man: No Way Home sa do kín dostane 17. decembra 2021.

Spider-Man: No Way Home
Zdroj: Sony Columbia/Marvel Studios
Späť
Zdieľať
Diskusia