Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2021, 11:39
Čas čítania 1:25
Tímea Krauszová

Šéfke ŠÚKL-u Zuzane Baťovej priniesli ľudia desiatky kytíc. Kvetmi jej vyjadrujú podporu po útoku Matoviča

NEWS
Uložiť Uložené

Touto formou jej vyjadrujú podporu po včerajších útokoch zo strany ministra financií Igora Matoviča.

Kytice kvetov, potlesk a vrelé poďakovania zasypali dnes ráno šéfku Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv Zuzanu Baťovú. Touto formou jej ľudia vyjadrujú podporu po včerajších útokoch zo strany ministra financií Igora Matoviča.

Podľa statusu na Facebooku takéto kvetinové prekvapenie zorganizovala Blažena Ambróz Sedrovičová, výkonná riaditeľka PS:Digital, ktorá často rozpráva o súdržnosti žien, ženskom líderstve a empatii, spolu s Andreou Cocherovou, viceprezidentkou Rady pre reklamu, ktorá dlhé roky spravovala Nadáciu Orange a šéfuje aj plesu v opere. Hlavnými iniciátorkami boli aj Tatiana Tothova Diovčošinova a Kristína Félová.

„Je toho teraz na ňu veľa, tak sme takto zhmotnili našu podporu, nech má krajší deň,“ napísala Sedrovičová na Facebooku o Baťovej. „Boj, ktorý zvádza, boj dát a faktor proti dezinformáciám a hejtu, je neuveriteľný a ona to dáva so všetkou slušnosťou, odbornosťou.“

Domov
Zdieľať
Diskusia