Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2021, 16:33
Čas čítania 0:47
Richard Balog

Začína sa nová éra módnych spoluprác? Sleduj premiéru Gucci x Balenciaga

Začína sa nová éra módnych spoluprác? Sleduj premiéru Gucci x Balenciaga
Zdroj: Gucci
MÓDA BALENCIAGA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Taliansky módny dom oslavuje 100. výročie založenia vo veľkom štýle a predstavuje kolekciu, ktorá odkazuje na dedičstvo značky a zároveň ti ukáže možnú budúcnosť odevného priemyslu.

Módna spolupráca, aká nemá v histórii obdobu. Približne takto by sme v stručnosti charakterizovali spojenie medzi značkami Gucci a Balenciaga, ktoré nám predstavilo vedenie oboch spoločností. Kolekcia dostala názov Aria a je oslavou 100. výročia založenia talianskeho módneho domu, ktorý opätovne vrátil na vrchol Alessandro Michele

Napriek nepriaznivým hospodárskym výsledkom za uplynulý rok vedenie spoločnosti nespí na vavrínoch a okrem toho, že vstúpilo do sveta NTF s virtuálnymi teniskami, tvrdo pracovalo na vzniku tohto diela.  

Odporúčané
Doplň svoju zbierku tenisiek o kúsky, ktoré nepodliehajú aktuálnym trendom, ale nestratíš sa s nimi v dave    Doplň svoju zbierku tenisiek o kúsky, ktoré nepodliehajú aktuálnym trendom, ale nestratíš sa s nimi v dave 14. apríla 2021, 13:39

Samotná prehliadka priniesla vyváženú kombináciu oboch módnych domov vrátane logománie, nadrozmerných strihov či elegancie, s ktorou ich zakladatelia vstupovali na trh v minulom storočí. Súčasťou kolekcie sú tiež luxusné zlaté šperky, kabelky, ale napríklad aj vysoké jazdecké čižmy či helmy, aké nosia hráči póla.  

Domov
Zdieľať
Diskusia