Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2021, 16:46
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

Šajmove prvé rozhovory s Rytmusom a so Separom dopadli naozaj zle. Zaspomínaj si s nami na časy plných klubov

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Zaspomínaj si s nami na nostalgické momenty zo slovenských klubov.

 

Séria Refresher Bacsktage bola dlhé roky našou najobľúbenejšou, keďže sme vďaka nej mohli cestovať naprieč Českom a Slovenskom a užívať si s rapermi aj fanúšikmi preplnené kluby do skorého rána. Žiaľ, kvôli pandémii sú nočné kluby už viac ako rok zatvorené a živé vystúpenia v nedohľadne. 

Aj kvôli tomu sme sa rozhodli vybrať niektoré pamätné a nostalgické momenty. V tejto časti uvidíš Šajmov prvý rozhovor s Rytmusom, Separom či Momom, ktoré nedopadli podľa predstav nás a ani samotného moderátora. Našťastie, postupom času sa naučil zvládať stres z prítomnosti veľkých mien po svojom boku a pri rozhovoroch s fanúšikmi uvidíš, ako sa zlepšil v improvizácii. 

Zároveň ti dávame možnosť vyhrať zásobu Jägermeister Scharf pre seba a svojich kamošov na celý večer. Stačí, keď nám do komentárov na YouTube napíšeš, na aký koncert do dnešného dňa spomínaš s najväčšou radosťou.

Späť
Zdieľať
Diskusia