Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2021, 13:16
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Selfie Andreja Danka s holiacim strojčekom pobláznila internet. Ostrihám vás všade je adaptácia na esemesky so Zsuzsovou

NEWS ANDREJ DANKO
Uložiť Uložené

Šéf SNS pridal na Facebook fotku pred zrkadlom, na ktorej si holiacim strojčekom strihá vlasy a žiada vládu, aby otvorila holičstvá.

Andrej Danko na Facebooku požiadal vládu, aby otvorila holičstvá. Pridal aj fotografiu, na ktorej sa sám strihá holiacim strojčekom doma v kúpeľni. „Strihanie doma je síce lacnejšie, ale holičstvo je holičstvo. Veľmi rád sa v holičstve rozprávam, keď ma strihajú, sú tam úžasní ľudia. Nechcem veľmi politizovať, tak aspoň pozdravujem malých živnostníkov,“ napísal k fotografii.

Snímka síce na facebookovej stránke predsedu SNS zaznamenala veľký úspech, ešte viac však potešila autorov meme obrázkov, ktorí si Andreja Danka vychutnávali celé štyri roky od jeho nástupu na post predsedu parlamentu vo Ficovej vláde. 

Odporúčané
Koľko zarobili v roku 2019 Pellegrini, Danko a Čaputová? Prezidentka vedie s veľkým náskokom Koľko zarobili v roku 2019 Pellegrini, Danko a Čaputová? Prezidentka vedie s veľkým náskokom 4. apríla 2021, 11:44

Danko zároveň v príspevku naznačuje, že príde čas, keď bude môcť opäť „politicky pomáhať“. Jeho strana v parlamentných voľbách nezískala ani 5 % hlasov, a tak sa do parlamentu nedostala. Danko sa však napriek tomu opäť uchádzal o priazeň predsedníctva a opäť ho zvolili do pozície šéfa strany. 

Počas posledných mesiacov je bývalý predseda parlamentu na Facebooku mimoriadne aktívny – okrem statusov pridáva aj vtipné fotografie, ktoré akoby sa cielene uchádzali o pozornosť tvorcov meme obrázkov. 

 

 

 

 

 

Ceco
Zdroj: Cecove Meme/Instagram

 

 

 

 

 

Späť
Zdieľať
Diskusia