Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou TV Markíza. 
5. apríla 2021, 12:15
Čas čítania 1:25
Jana Mikysová

Zo školského výletu sa vrátila tehotná. Študentku zo seriálu Pán profesor čaká ťažké rozhodnutie

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Obľúbený markizácky seriál bude znova poriadne napätý.

Obľúbený markizácky seriál Pán profesor sa v rámci druhej série prehupol do druhej polovice. Každou časťou sa napätie stupňuje, a to nielen kvôli zápletke medzi Samom a Klaudiou. V najnovšej časti Pána profesora bude študentka Lenka čeliť zložitému problému. Úplnou náhodou totiž zistí, že je tehotná. Pri rozhodovaní jej to budú sťažovať nielen rôzne okolnosti, ale, ako inak, aj Samo, ktorý to už tradične nemôže nechať len tak.  

pán profesor
Zdroj: TV Makríza

Učiteľ Samo (Tomáš Maštalír) je už veľmi dobre známy tým, že sa stále mieša do všetkých problémov, ktoré študenti majú. Nebolo tomu inak ani v dnešnej časti seriálu Pán profesor. Jeho obľúbená kolegyňa Klaudia (Gabriela Marcinková) potrebovala dozor na školský výlet, na ktorý sa chystala so študentmi. Samo teda ani minútu neváhal a ponúkol sa, aj napriek tomu, že sa budú deliť o jednu izbu.

Takéto výlety doslova žičia problémom, a tak netrvalo dlho a jeden sa objavil. Študentka Lenka sa poranila na hlave, no počas vyšetrenia vyšlo najavo, že je tehotná. Šokuje to nielen ju, ale aj jej priateľa Adama. Ten ničomu nerozumie, lebo si je istý, že použili kondóm, a neplánované tehotenstvo priateľky mu môže zmariť plány do budúcnosti. 

tv markíza, pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Zatiaľ čo ostatní študenti premýšľajú, kam po vysokej škole, Lena stojí pred oveľa náročnejším rozhodnutím. Rodičia by jej to radi uľahčili, preto jej vybavia termín u gynekologičky. Samo to však nenechá tak a chce dať Lene možnosť, aby sa rozhodla sama. Ako inak, Klaudia mu je za pätami a všetko nakoniec dopadne úplne inak, ako by sme čakali. 

Okrem neodmysliteľných zápletiek si budeš môcť v seriáli Pán profesor užiť aj spevácke vystúpenie, ktoré zachráni študentka Katka. Herečke Diane Klamovej svoj hlas prepožičala Barbora Piešová, známa víťazka SuperStar.

Barbora Piešová pri nahrávaní pesničky do seriálu Pán profesor
Barbora Piešová pri nahrávaní pesničky do seriálu Pán profesor Zdroj: TV Markíza

Adam a Lena však nebudú jediní, ktorí budú musieť riešiť náročné situácie vo vzťahu. Bude to Samo s Klaudiou, alebo nebodaj nový párik v zborovni – Laco a Barbara? Dočkáme sa konečne toho, že sa Samo s Klaudiou zblíži, alebo im to jednoducho nie je súdené, ako sme mohli vidieť v predošlých epizódach? 

Ako to všetko dopadne, si budeš môcť pozrieť už dnes o 20.30 na Markíze. V prípade, že si príliš nedočkavý, tak si môžeš pozrieť Pána profesora v predstihu na VOYO
Späť
Zdieľať
Diskusia