Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. marca 2021, 21:51
Čas čítania 0:58
Viktor Kniš

Ego pustil fanúšikov do svojho súkromného života počas pandémie. Lovesong pre Petru je o zatmení aj výslní

HUDBA EGO
Uložiť Uložené

Ego sa pripomína ďalším videoklipom z albumu Egotron z minulého roka. Jednu z najosobnejších vecí v kariére režíroval legendárny Romeo.

Ego sa po dlhšom čase pripomína novým videoklipom, pričom sa zároveň ešte na chvíľu vracia k minuloročnému projektu Egotron. Druhý sólový album člena Kontrafaktu sa tešil veľkému záujmu, jediné, čo mu však chýbalo, bolo turné. Fanúšikom však koncerty Ego kompenzuje aspoň vizuálmi. O ten ku skladbe Zatmenie sa postaral režisér Romeo. 

„Táto skladba je veľmi chytľavá a najmä pôsobí pozitívne na ľudí, čo je v tejto dobe veľmi podstatné. Chcel som zachytiť ich čas strávený v karanténe, ich vzájomné prepojenie ako pár a vzťah, ktorý spolu majú. Keďže sa poznáme, pustili ma do svojho mikrosveta, čiže sú tam zábery aj pred obdobím pandémie a počas nej,“ opisuje vznik klipu režisér Romeo. 

Táto skladba chce podľa interpreta ukázať dôležité rodinné hodnoty, keďže sú pre neho deti a celkovo rodinné zázemie veľmi podstatné. „Skladba Zatmenie je aj o tomto období, keď to nebolo podľa predstáv, no vďaka nej som sa vždy vrátil a mal sa kam vrátiť. Neviem si preto predstaviť nikoho iného v tom klipe ako práve ju,“ hovorí Ego. 

Späť
Zdieľať
Diskusia