Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2021, 20:56
Čas čítania 1:07
Tímea Krauszová

Ideš na rande z Tinderu? Svojej polovičke budeš môcť po novom zabezpečiť odvoz priamo cez aplikáciu

ZAUJÍMAVOSTI ONLINE ZOZNAMKY RANDENIE V 21. STOROČÍ
Uložiť Uložené

Priamo v Tinderi môžeš poslať taxík svojej polovičke.

Obľúbená zoznamovacia aplikácia Tinder oznámila novinku. V USA pripravujú spoluprácu s aplikáciou Lyft, cez ktorú si môžeš objednávať odvoz. Ide zrejme o najväčšieho konkurenta Uberu v Amerike. Cieľom je uľahčiť v reálnom živote stretnutia ľuďom, ktorí si našli zhodu online. Odvoz budeš môcť objednať priamo cez Tinder.

Lyft, odvoz, taxík, auto
Zdroj: Lyft

Daruj jazdu svojej zhode

Podľa tlačovej správy sa vo februári tohto roka doslova rozsypalo vrece s profilmi na Tinderi, ktoré priamo v krátkom popise spomínajú, že chcú ísť na skutočné rande a nielen si písať cez aplikáciu. Začiatkom roka 2021 dokonca zaznamenali rekordných 3,4 miliardy „svajpnutí“ v aplikácii.

Rovnako tak sa Lyft teší zvýšenému záujmu o odvoz, v marci 2021 dosiahol nový rekord. V prichádzajúcom, polockdownovom svete by spojenie týchto dvoch aplikácií mohlo značne uľahčiť prechod od online flirtovania k reálnym stretnutiam. 

Späť
Zdieľať
Diskusia