Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2021, 9:16
Čas čítania 1:12
Viktor Kniš

Moderátor TA3 v priamom prenose vyzval Roberta Fica, aby si dal dole respirátor: Keď sa dvaja dohodneme, tak môžeme

NEWS ROBERT FICO
Uložiť Uložené

Moderátor televízie TA3 Peter Bielik porušil v priamom prenose opatrenia, keď vyzval Roberta Fica, aby si spoločne dali dole respirátory.

Robert Fico bol včera hosťom vo večernej diskusnej relácii Téma dňa televízie TA3, kde spoločne s moderátorom Petrom Bielikom rozprávali o aktuálnej vládnej kríze. Šéf Smeru krátko po privítaní reagoval na vyjadrenia politologičky, ktorá hovorila o hľadaní prienikov, a zároveň na otázku moderátora, či vidí analógiu medzi rekonštrukciou vlády v roku 2018 a aktuálnou situáciou.

„Škoda, že nemám svoje svetoznáme plexisklo, lebo by ste mali možnosť presvedčiť sa, že sa veľmi usmievam na tom, čo bolo povedané pred chvíľou,“ zareagoval Robert Fico. 

Moderátor Peter Bielik predsedovi opozičnej strany vyhovel. „Ak sa dvaja dohodneme, že si dáme rúška dole, tak môžeme,“ povedal moderátor TA3 v živom vysielaní. Fico, samozrejme, túto ponuku okamžite využil, pre istotu sa však ešte opýtal, či si skutočne môže dať respirátor v interiéri dole. Po opätovnom ubezpečení už neváhal.

Domov
Zdieľať
Diskusia