Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2021, 16:34
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Disney má má už viac ako 100 miliónov platiacich predplatiteľov. Dokázali to za menej ako rok a pol

Disney má má už viac ako 100 miliónov platiacich predplatiteľov. Dokázali to za menej ako rok a pol
Zdroj: Disney+ Walt Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Disney+ je zlatá baňa už od samotného začiatku služby. Vďačí za to najmä WandaVision či Mandalorianovi.

Disney+ odštartovalo vo vybraných krajinách 12. novembra 2019. Odvtedy sa služba stala dostupnou na mnohých ďalších územiach (Na Slovensku a v Česku by sme sa jej mohli dočkať v priebehu tohto roka). Za menej ako rok a pol v obmedzenom množstve dostupných krajín (59) získalo Disney+ už viac ako 100 miliónov platiacich predplatiteľov. 

Odporúčané
Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor) Tomáš Roller: Jeden vývojár nahodil Crysis 2 na torrenty a nepremenoval ho. Spôsobil tak revolúciu v hernom priemysle (Rozhovor) 7. marca 2021, 14:30

Odhaduje sa, že Amazon Prime Video má okolo 160 miliónov predplatiteľov, zatiaľ čo Netflix ich už má oficiálne viac ako 200 miliónov. Karanténa zabila kiná, no veľmi pomohla streamovacím platformám. Úspech Disney+ preto nemôže byť prekvapením. Deti strávili väčšinu uplynulého roka doma v karanténe, preto je rodinná služba plná animákov vítaným pomocníkom najmä pre rodiny s deťmi.

Späť
Zdieľať
Diskusia