Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2021, 14:51
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Zažili suché rožky, vrecúškové polievky a automaty. Sleduj video ku Stokárskemu R&B od Flexkinga a Pil Cho

HUDBA FRAYER FLEXKING PIL C
Uložiť Uložené

Pil C a Frayer Flexking je funkčné spojenie, ktoré sme prvýkrát počuli ešte na albume 2086.

Slovenský rap v súčasnosti zažíva mierny útlm, interpreti skôr vyčkávajú, ako sa situácia vyvinie a materiál si nechávajú na lepšie časy. To však nie je prípad Frayera Flexkinga, ktorý v decembri 2020 vydal sľubovaný album s názvom Stokar. Spravil tak aj napriek tomu, že vedel veľmi ľahko odhadnúť, že s týmto projektom na pódiá ešte minimálne niekoľko mesiacov nevybehne. 

Teraz projekt pripomína prostredníctvom jednej z najúspešnejších skladieb s názvom Stokárske R&B, na ktorej hosťuje aj jeden z jeho najbližších kolegov zo scény – Pil C.

Bol to práve zakladajúci člen Comebackgangu, kto dal ako prvý priestor Flexkingovi na svojom albume 2086, a tak ide o prirodzené spojenie, ktoré sa zároveň vracia s menej tradičnou témou. Chalani si zaspomínali na časy, keď nežili z rapu a prezradili niekoľko zlých životných krokov, ktoré však v žiadnom prípade neľutujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia