Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2021, 11:41
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Kočnerovo komando obvinili zo sledovania novinárov

NEWS MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

NAKA obvinila Mariana Kočnera, Petra Tótha, Miroslava Kriaka, Štefana Mlynarčíka a Juraja Škripa.

Sledovacie komando, ktoré si vraj objednal Marian Kočner a Norbert Bödör, obvinila NAKA z porušenia dôvernosti ústneho prejavu a iného prejavu súkromnej povahy. Obvinenie sa týka práve sledovania, v rámci ktorého sa zamerali aj na Jána Kuciaka, informuje Denník N. Sledovanie prebiehalo v mesiacoch tesne pred vraždou.

Odporúčané
Kočnerov príbeh sa oslobodzujúcim rozsudkom za vraždu nekončí. Čo ho čaká na Najvyššom súde a v akých ďalších kauzách je namočený Kočnerov príbeh sa oslobodzujúcim rozsudkom za vraždu nekončí. Čo ho čaká na Najvyššom súde a v akých ďalších kauzách je namočený 3. septembra 2020, 11:46

Obvinenými sú okrem Mariana Kočnera aj Peter Tóth, Miroslav Kriak, Štefan Mlynarčík a Juraj Škrip. Kočner priznal, že si komando objednal, Tóth priznal, že ho riadil, a zvyšní členovia priznali, že novinárov sledovali, tvrdili však, že nevedia, ako bude materiál použitý. 

Kočner odsúdený za zmenky TV Markíza na 19 rokov vyhlásil, že materiál zo sledovania približne dvadsiatich novinárov zbieral, aby ich mohol neskôr kompromitovať v rámci svojej relácie Na pranieri. 

Kočner
Zdroj: TASR
Späť
Zdieľať
Diskusia