Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
2. marca 2021, 12:02
Čas čítania 0:48

Ďalšia poslankyňa vládnej strany odletela na dovolenku do exotiky. Andrea Letanovská má byť na Maldivách

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Šeligova stranícka kolegyňa si užíva na Maldivách.

Po poslankyni najsilnejšej vládnej strany OĽaNO Romany Tabak, ktorá odletela na dovolenku do Dubaja, odkiaľ sa podľa svojich slov presunula do inej destinácie, si v čase pandémie odišla do exotiky oddýchnuť ďalšia členka Národnej rady SR. Odpočinok si dopriala aj Andrea Letanovská zo strany Za ľudí.

28. februára 2021, 20:47 Čas čítania 0:54 Poslankyňa Romana Tabak odletela na dovolenku do exotického Dubaja. Vraj si chce oddýchnuť, nie sa mediálne prezentovať Poslankyňa Romana Tabak odletela na dovolenku do exotického Dubaja. Vraj si chce oddýchnuť, nie sa mediálne prezentovať

Tá je zároveň primárka na ARO v Národnom onkologickom ústave. Podľa informácií TVMarkíza sa Šeligova stranícka kolegyňa aktuálne nachádza na Maldivách. Svoj pobyt priamo nepotvrdila, no dovolenku nezapiera.

„Bola som na hranici totálneho vyčerpania, preto som požiadala o dovolenku. Po pár dňoch tu budem v plnom nasadení pre svojich pacientov, akokoľvek dlho bude táto pandémia trvať,“ povedala Letanovská.

Mnohí poslanci, ale aj verejnosť takéto správanie v čase súčasnej epidemickej situácie na Slovensku odsudzujú a tvrdia, že to nie je úplne vhodné. Aj napriek výhradám kolegov, verejnosti či morálnemu aspektu to však nie je ilegálne. Žiadne aktuálne platné nariadenie totiž nezakazuje cestu do zahraničia.

Na margo dovolenky poslankyne Tabak stihol na Instagrame zareagovať poslanec OĽaNO Andrej Stančík, podľa ktorého takéto výlety do exotiky nepôsobia ako dobrý príklad pre verejnosť. „V čase krízy a ťažkej situácie by politici mali ísť príkladom, nie dovolenkovať v exotike,“ poznamenal so slovami, že mu nezáleží na tom, či ide o Fica, Sulíka alebo Tabak.

Andrea Letanovská
Zdroj: TASR - Martin Baumann
Späť
Zdieľať
Diskusia