Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2021, 12:05
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Jedným z prekvapení Matoviča môže byť dovoz vakcín Sputnik V na Slovensko, druhým reflexia, hovorí šéfka klubu Za ľudí

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Predseda vlády napísal na Facebook v nedeľu večer tajomný status o dvoch prekvapeniach.

Predseda vlády Igor Matovič krátko po zverejnení nových opatrení napísal na Facebooku tajomný status o prekvapeniach, ktoré však zatiaľ nemôže prezradiť. „Toto bude veľký týždeň. Dve veľké rozhodnutia, ktoré Slovensko výrazne zmenia,“ napísal premiér.

Hoci vláda avizovala tlačovú konferenciu o nových epidemiologických pravidlách, ktoré majú platiť od stredy, doteraz oficiálne neoznámili, kedy sa bude konať. 

Šéfka poslaneckého klubu Za ľudí Jana Žitňanská však iniciatívne na vlastnej tlačovke o kyberšikane prezradila o spomínaných tajomstvách Igora Matoviča trochu viac. Prvé sa podľa nej týka dovozu ruskej vakcíny na Slovensko.

Zároveň so zverejnením informácie zopakovala aj postoj strany, ktorá pred týždňom vetovala schválenie Sputnika na použitie. Strana tvrdí, že najskôr má ruskú vakcínu, tak ako všetky ostatné, riadne schváliť Európska lieková agentúra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia