Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2021, 14:43
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

The Queen’s Gambit vyhral Zlatý glóbus za najlepší seriál. Anya Taylor-Joy sa stala najlepšou herečkou

The Queen’s Gambit vyhral Zlatý glóbus za najlepší seriál. Anya Taylor-Joy sa stala najlepšou herečkou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ANYA TAYLOR-JOY THE QUEEN’S GAMBIT
Uložiť Uložené

Anya Taylor-Joy získava svoje prvé veľké herecké ocenenie.

Dnes v noci odovzdávala organizácia Hollywood Foreign Press Association Zlaté glóbusy za najlepšie filmy a seriály v minulom roku. 78. ročník priniesol viacero prekvapení aj sklamaní, ale s viacerými z nich sme sa už zmierili pri oznámení samotných nominácií. Kompletný zoznam víťazov nájdeš tu, no my sme sa rozhodli ešte vypichnúť dve konkrétne kategórie. Ide o najlepšiu televíznu minisériu a najlepšiu herečku v minisérii. 

Odporúčané
Teórie o WandaVision: Kto je v skutočnosti Scarlet Witch, ako do toho zapadajú mutanti a uvidíme celkom iného Visiona? Teórie o WandaVision: Kto je v skutočnosti Scarlet Witch, ako do toho zapadajú mutanti a uvidíme celkom iného Visiona? 28. februára 2021, 10:28

Naplno zabodovala miniséria od Netflixu s názvom The Queen’s Gambit, ktorú sme v recenzii odporúčali aj my. Na Zlatých glóbusoch sa stala najlepšou minisériou a hlavná herečka Anya Taylor-Joy sa zase stala najlepšou herečkou. Pre talentovanú mladú americko-argentínsko-britskú herečku je to prvé veľké herecké ocenenie. 

Späť
Zdieľať
Diskusia