Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Jägermeister. 
22. februára 2021, 10:47
Čas čítania 0:57
Sponzorovaný obsah

Čo sa skrývalo za záhadným otočeným R? Nejde o e-shop s oblečením ani erotické pomôcky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Rozhodne je však tento produkt pripravený prekvapiť tvoje chuťové poháriky.

Prednedávnom sme ťa informovali o záhadnej reklame s otočeným R. Okrem rôznych reklamných plôch sa toto “R“ objavilo aj na stories influencerov. Niektorí sa svojich fanúšikov pýtali či vedia o čo ide a iní len zdieľali fotky s headlinom: Pekne na ostro. Nešlo o spodnú bielizeň ani e-shop s oblečením. 

jägermeister scharf, scharf
Zdroj: Instagram @lucidstyle_official / @luciajavorcekova /@yak.sha

Za týmito záhadnými reklamami bol Jägermeister Scharf. Ide o najostrejší Jägermeister, aký bol kedy vytvorený a nie je pre každého. Môžeš si predstavovať, ako chutí, no akonáhle sa stretne s tvojimi chuťovými pohárikmi, budeš zaskočený. Práve o to išlo jeho tvorcom: Namiešať originálnu a prekvapivú chuť, ktorá sa vymyká všetkým stereotypom. 

Vychádza z tradičného receptu

Jeho základ je založený na tradičnom recepte Jägermeister, ktorý bol pred 80. rokmi vytvorený Curtom Mastom. Zanecháva si typickú zemitosť, no zameriava sa na dve z 56 zložiek - zázvor a galangal. Práve tie sú zodpovedné za jeho netypicky ostrú chuť, ktorá sa pripomína na jazyku ešte chvíľu po vypití.

Jägermeister, scharf, Jägermeister Scharf
Zdroj: Jägermeister

Priprav sa však na poriadnu zmes chutí, ktoré spolu dokonale hrajú. Nielen citrusová aróma, ale aj chuť, hrá v Jägermeister Scharf dôležitú rolu. Okrem ostrej štipľavosti ťa prekvapí dominantná, zemitá a korenistá chuť, ktorá je dotvorená jemnou sladkosťou. 

Jägermeister Scharf sa odporúča piť ľadovo namrazený, čo umocňuje jeho nezvyčajnú ostrosť. Má priehľadnú, svetlejšiu farbu ako klasický Jägermeister a obsah alkoholu 33%. 

Jägermeister Scharf
Zdroj: Jägermeister

Perfektne zahreje po lyžovačke na chate s kamarátmi, uspokojí tvoju túžbu po nezvyčajných chutiach a rozhodne ťa prekvapí. Tak čo, si pripravený ochutnať nový Jägermeister Scharf? 

Späť
Zdieľať
Diskusia