Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Nicolaus Vodka.
16. februára 2021, 19:10
Čas čítania 0:42
Sponzorovaný obsah

Čo Slováci počúvajú v roku 2021? Inšpiruj sa ich tipmi

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ich playlistom vládne slovenský rap, ale nájdu sa aj iné žánre.

Tentoraz to nebol Šajmo, ale naša moderátorka Becca, ktorá bola v spolupráci s Nicolaus vodkou spovedať ľudí. Pred bratislavskou hlavnou stanicou zastavila každého so slúchadlami v ušiach a bola zvedavá, čo im v nich hrá. Rap, rock, drum&bass, ale aj slovenskí interpreti, ktorých určite veľmi dobre poznáš. Beccu tiež zaujímalo, aký koncert si naposledy najviac užili. 

refresher, anketa, čo počúvaš
Zdroj: Refresher

Momentálne môžeme na tie párty a koncerty iba spomínať, alebo si užívať silent disco na slúchadlách. Prípadne si spravíš súkromnú párty s rodinnými príslušníkmi či spolubývajúcimi v obývačke. Každý by sa najradšej videl niekde pod stageom, no momentálne je ním akurát tak gauč. Aj tento provizórny stage sa však môže stať tým najlepším, keď si na ňom budeš užívať dobrú hudbu. 

Práve o to sa postarala Nicolaus Vodka. Vďaka ich playlistu Stagehome, ktorý Osťo naplnil najlepšou českou a slovenskou rapovou hudbou. Hudobné tipy tak môžeš získať nielen od respondentov z videa, ale určite nejaké nájdeš aj v tomto playliste.

A aby to malo na domácom pódiu zmysel, teraz si ju môžeš užívať na repráku Marshal. Ako ho môžeš získať, zistíš vo videu. 

Späť
Zdieľať
Diskusia