Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2021, 8:26
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Vláda zrušila dôležité večerné zasadnutie o predĺžení núdzového stavu a výnimkách zo zákazu vychádzania

NEWS
Uložiť Uložené

Vláda mala včera o 21:30 rozhodovať o predĺžení núdzového stavu a výnimkách v Covid automate. Aj keď zasadnutie vypísali, následne ho odstránili.

Vláda mala v stredu o 21:30 rokovať o predĺžení núdzového stavu a taktiež o výnimkách, ktoré sa týkajú Covid automatu. Ten na Slovensku začne platiť od 8. februára v pozmenenej forme. 

Aj keď rokovanie avizoval na tlačovej konferencii krátko po šiestej večer Marek Krajčí a na oficiálnej stránke Úradu vlády ho následne vypísali, nakoniec sa neuskutočnilo. Dôvod zrušeného rokovania vo večerných hodinách zatiaľ nie je známy, zároveň na stránke vlády nezverejnili ani nový termín. 

Odporúčané
„Ďakujem za jednoduchosť,“ povedal Matovičovi prezident Macron, keď mu vysvetľoval, ako sa nechal ostrihať mladšou dcérkou „Ďakujem za jednoduchosť,“ povedal Matovičovi prezident Macron, keď mu vysvetľoval, ako sa nechal ostrihať mladšou dcérkou 4. februára 2021, 7:40

Výsledkom rokovania by malo byť záväzné uznesenie, ktorým sa budú riadiť všetci občania krajiny. V uznesení mali byť špecifikované aj konkrétne pravidlá pre pracujúcich ľudí, keďže niektorí z nich budú potrebovať od pondelka v zamestnaní negatívny výsledok testu. 

Počas včerajšieho dňa nebol na Slovensku prítomný premiér Igor Matovič, ktorý sa stretol s prezidentom Francúzska Emmanuelom Macronom.

Rokovanie
Zdroj: Úrad vlády reprofoto
Domov
Zdieľať
Diskusia