Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2021, 14:30
Čas čítania 6:15
Dominik Vetrák

Herci, ktorí sa neznášali alebo sa na natáčaní nevedeli vystáť

FILMY A SERIÁLY HERCI
Uložiť Uložené

Títo herci sa nenávideli pred natáčaním, po ňom alebo si nesadli už priamo v procese natáčania.

Nedávno sme ti priniesli článok o slávnych hollywoodskych hercoch, ktorí sa už vo filmoch veľmi neobjavujú a producenti o nich nejavia záujem. Dnes si povieme o hercoch, z ktorých niektorí by veľké úlohy radšej odmietli, než aby pracovali s niektorými svojimi kolegami. Prekvapivo sa množstvo hercov nemuselo ani v romantických filmoch, kde mali predstierať veľkú vzájomnú náklonnosť.

Odporúčané
Slávni herci, ktorí sa rozhodli skončiť s herectvom, alebo o nich už hollywoodski producenti nestoja Slávni herci, ktorí sa rozhodli skončiť s herectvom, alebo o nich už hollywoodski producenti nestoja 19. februára 2021, 14:30

Ryan Gosling, Rachel McAdamsová – The Notebook

Jeden z najznámejších prípadov, keď si herci na pľaci nesadli. Ryan Gosling a Rachel McAdamsová stvárnili hlavné roly v romantickej dráme The Notebook od režiséra Nicka Cassavetesa. Ide o skvelý film, ktorému dominujú práve charizmatickí herci. Avšak Ryan Gosling svoju filmovú polovičku veľmi nemusel. 

Režisér Cassavetas v rozhovore pre VH1 prezradil, že jedného dňa to vyvrcholilo do situácie nebezpečnej pre film. Gosling údajne režiséra uprostred natáčania požiadal, aby Rachel McAdamsovú vymenil a priviedol mu inú herečku. Gosling sa sťažoval, že medzi ním a herečkou nie je žiadna chémia.

Režisér a obaja herci neskôr podstúpili terapiu, kde si všetko vykričali, a natáčanie následne prebiehalo oveľa lepšie. Snímku dokonca kritici vychvaľovali za intenzívnu energiu medzi hercami. Po skočení problematického natáčania spolu začali chodiť, pričom im to vydržalo štyri roky.

Dustin Hoffman, Meryl Streepová - Kramer vs. Kramer

Všetci už máme občas Meryl Streepovej plné zuby. Hlavne, keď dostáva oscarové nominácie za každú maličkosť. Vo všeobecnosti ju však máme radi, rovnako ako celý hollywoodsky priemysel. Dustin Hoffman to však vnímal inak.

Odporúčané
Hviezda telenovely Divoký anjel Facundo Arana v Let’s Dance: Janke Kovalčíkovej som nahral video, keď sa vydávala (Rozhovor) Hviezda telenovely Divoký anjel Facundo Arana v Let’s Dance: Janke Kovalčíkovej som nahral video, keď sa vydávala (Rozhovor) 3. marca 2024, 14:30

Pri natáčaní oscarovej drámy Kramerová vs. Kramer svoju hereckú kolegyňu nenávidel. Snímka hovorila o rozvode manželského páru. Hoffman niečo podobné zažíval aj v súkromnom živote, a tak si to nepekne vybíjal práve na Meryl Streepovej. 

 

Leonardo DiCaprio, Claire Danesová – Romeo and Juliet

Irónia osudu. Rómeo a Júlia majú byť symbolom nehynúcej lásky, o ktorú obaja zaľúbenci bojujú a idú cez všetky prekážky. Lenže vo verzii z roku 1996 sa proti sebe postavili Leonardo DiCaprio a Claire Danesová. Na natáčaní si títo dvaja vôbec nepadli do oka a mimo neho sa jeden druhému vyhýbali.

DiCapria vraj herečka nazvala detinským, a to pre vtipy, ktoré herec skúšal na ňu aj na ostatných členov štábu. DiCaprio bol týmito prankmi v šoubiznise známy. Potvrdil to aj Billy Zane v rozhovore pre Rolling Stones. Zane hral v Titanicu manžela Kate Winsletovej, o ktorú postava Lea vtedy tak stála.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 94330 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ako Shia LaBeouf údajne „vypol“ Toma Hardyho cez natáčanie Lawless a ako sa často „bili“.
  • Ako sa roztrhla „rodina“ okolo Rýchlo a zbesilo, ako sa Dwayne Johnson, Vin Diesel a Tyrese Gibson nechutne pohádali.
  • Ktorí herci z Game of Thrones sa nemali radi až tak, že odmietli natáčať spoločné scény.
  • Že herci z 50 Shades of Grey voči sebe necítili až takú veľkú náklonnosť ako postavy vo filme.
  • Ako Tom Hardy a Charlize Theronová ohrozili natáčanie Mad Max: Fury Road.
Späť
Zdieľať
Diskusia