Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2021, 13:39
Čas čítania 4:48
Dominik Vetrák

Február nám v karanténe spríjemnia očakávané filmy od Netflixu a HBO. Uvidíme Toma Hanksa, Zendayu či Toma a Jerryho

FILMY A SERIÁLY PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

To najlepšie, čo ponúkajú streamingové platformy v mesiaci február.

Program streamingových platforiem neutícha ani v roku 2021, hoci sa už kiná pomaly začínajú preberať k životu. Teda aspoň na papieri. Vo februári a v marci nás čaká množstvo očakávaných snímok, či už budú mať premiéru v amerických kinách, v tých slovenských (ak budú otvorené) alebo sa dostanú rovno na streamovacie platformy.

To je aj prípad disneyovky Raja a posledný drak či všetkých filmov Warneru, ktoré uvidíme na HBO Max v deň kino premiéry. 

Ak si Netflix chce udržať stabilný nárast predplatiteľov aj v tomto a nasledujúcich rokoch, nebude môcť poľaviť na atraktívnom obsahu. Snáď pridá aj na kvalite, no minimálne vo februári to vyzerá na viac než slušné projekty.

Odporúčané
Outside the Wire je najsledovanejším filmom na Netflixe. Ako to dokáže taký zlý film, a prečo to škodí vkusu ľudí? (Komentár) Outside the Wire je najsledovanejším filmom na Netflixe. Ako to dokáže taký zlý film, a prečo to škodí vkusu ľudí? (Komentár) 22. januára 2021, 14:30

Netflix

Malcom & Marie – 5. február

Konverzačnú drámu režiséra Sama Levinsona (Euphoria) v hlavnej role so Zendayou a Johnom Davidom Washingtonom kúpil Netflix ešte minulý rok. My tak vedľajší projekt tvorcov Euphorie, ktorý natočili počas vynútenej pauzy od natáčania seriálu, uvidíme už o pár dní. 

Z traileru máme pozitívne dojmy a tešíme sa na hádky, dialógy a celkovú atmosféru čierno-bielej snímky. Herci stvárnili Malcolma a Marie, zamilovanú dvojicu prežívajúcu vzťahovú krízu. Malcolm je úspešný filmár a Marie jeho žena. Snímka sa odohráva pár hodín po tom, čo skončí premiéra Malcolmovho očakávaného filmu. Namiesto príjemného večera ale pár čaká nutnosť čeliť problémom v ich vzťahu. 

Space Sweepers – 5. február

Netflix je známy tým, že z ničoho nič začne pútať na svoj veľký film. To je aj prípad juhokórejského sci-fi Space Sweepers, o ktorom sme sa dopočuli len pred pár dňami. Snímka vyzerá celkom zaujímavo, so sympatickými postavami, vtipným robotom a pôsobivými akčnými scénami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia