Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2021, 13:35
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Matovič a Naď tvrdia, že Raši má tajnú chatu v Chorvátsku, na ktorú nemohol zarobiť. Čaká ich žaloba za klamstvo

NEWS
Uložiť Uložené

Poslanec a člen strany Hlas-SD žaluje premiéra aj ministra obrany za zdieľanie príspevku o chate v Chorvátsku, ktorá mu údajne patrí.

Od včerajšieho dňa sa sociálnymi sieťami šíri príspevok, v ktorom neznámy profil s názvom „Utajený svedok“ tvrdí, že poslanec a člen Hlasu-SD Richard Raši má vilu v Chorvátsku, na ktorú si nemohol legálne zarobiť. Rovnaké informácie spomenul ešte v nedeľu v relácii Na Telo minister obrany Jaroslav Naď, bližšie však nešpecifikoval, akú chatu má na mysli. 

Podpredseda Pellegriniho strany Hlas  sa chystá zažalovať ministra obrany Jaroslava Naďa a premiéra Igora Matoviča.

Odporúčané
Mazurek, Uhrík aj Ďurica odchádzajú z ĽSNS po konflikte s Marianom Kotlebom Mazurek, Uhrík aj Ďurica odchádzajú z ĽSNS po konflikte s Marianom Kotlebom 26. januára 2021, 12:19


„Ostro sa ohradzujem voči klamstvám ministra obrany Jaroslava Naďa a premiéra Igora Matoviča, ktoré odzneli v nedeľnej relácii TV Markíza NA TELO a na sociálnych sieťach, že vlastním nehnuteľnosť v Chorvátsku. Nikdy som v tejto krajine žiadnu nehnuteľnosť nevlastnil, nevlastním a ani nad tým neuvažujem," uvádza Raši v stanovisku.

Dodáva, že nikdy nebol ubytovaný v nehnuteľnosti, ktorej fotka koluje po Facebooku. 

„Keď som v minulosti v Chorvátsku dovolenkoval, vždy som bol ubytovaný v hoteloch alebo v oficiálnych apartmánových domoch určených na prenájom, za ktoré som tak, ako každý turista, musel riadne zaplatiť cenu obvyklú v danom mieste a v danom čase," uvádza podpredsa strany Hlas. Údajné klamstvá chce preto riešiť trestnoprávne. 

Igor MAtovič
Zdroj: Matovič/FB
Domov
Zdieľať
Diskusia