Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Pumpa.
26. januára 2021, 15:06
Čas čítania 2:14
Sponzorovaný obsah

Slovenská Pumpa hľadá symbol. Tri víťazne návrhy odmení lákavou finančnou odmenou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Navrhni symbol Pumpa a zapoj sa. Výherný návrh získa až 3000 eur.

Si dizajnér, umelecká duša a máš plnú hlavu nápadov? Teraz to môžeš využiť a finančne si prilepšiť. Nová značka čerpacích staníc Pumpa totiž hľadá svoj symbol. Taký, ktorý by ho ideálne doplnil a bude na očiach nielen návštevníkov, ale aj televíznych divákov. Víťazný návrh získa 3000 eur a ohodnotené budú aj ďalšie dva návrhy. Čo treba urobiť, ak sa chceš zapojiť? 

Pumpa, logo Pumpa, čerpacia stanica, čerpacia stanica Pumpa, symbol Pumpa, dizajn,
Zdroj: Hanoutmedia
Pumpa je nová značka čerpacích staníc, ktorú v roku 2020 uviedla na trh spoločnosť GAS. Prvá čerpacia stanica bola otvorená v marci 2020 v Lozorne a v júli bola otvorená druhá v Matúškove. Chceli priniesť značku, ktorá bude bližšie k slovenským zákazníkom. Prostredníctvom svojich čerpacích staníc chcú ľuďom priniesť nielen kvalitné pohonné hmoty, ale aj miesto, kde sa budú cítiť príjemne, nájdu tu priateľskú atmosféru a kvalitný servis. Pumpa je tiež súčasťou rovnomenného seriálu z produkcie RTVS. 

Pumpa je domovom seriálu aj rapových klipov 

Táto pumpa naozaj nie je len tak nejaká benzínka, kde si ideš kúpiť bagetu. V jej prostredí sa tvorí aj spomínaný televízny seriál z produkcie RTVS, ktorý láme rekordy sledovanosti. Každý týždeň sa natáča v Lozorne a známi herci Daniel Heriban a Michal Kubovčík v ňom glosujú aktuálne dianie z politiky, ale aj iných oblastí. 

pumpa
Zdroj: RTVS / Pumpa

Pumpu si obľúbili si aj mnohí slovenskí hudobníci. Klip k tracku Pumpa tu natáčal Ego, kde hosťovali ďalšie známe tváre ako Sima či Ben Christovao. Výnimkou nie je ani Majk Spirit, ktorý atmosféru spred nočnej Pumpy využil vo svojom klipe k skladbe F4CK EM ALL. Oba tieto klipy majú momentálne desiatky tisíce zhliadnutí. 

Určite je to aj tým, že má Pumpa svojský, odlišný dizajn, ktorý je istým spôsobom minimalistický. Nečudo, že sa objavuje na mnohých fotkách a vo videoklipoch, dá sa povedať, že je „Instagram friendly“. Za to sú zodpovední aj dizajnér Dušan Kutlík, ktorý sa postaral o exteriér a logotyp vyvíjalo štúdio MILK. Pumpa je skrátka jedinečná a za veľmi krátky čas si stihla užiť poriadne veľkú popularitu. 

Navrhni symbol Pumpa a získaj finančnú odmenu

Pumpa má momentálne všetko, no chýba jej už len symbol, ktorý by doplnil jej názov a dokonale by ju charakterizoval. Nezáleží na tom či si vyštudovaný maliar, dizajnér, študent alebo je dizajn a umenie len tvoja záľuba. Pokojne môžeš byť aj stratég či recepčná. Pumpa hľadá niekoho, kto navrhne pre ich čerpaciu stanicu symbol. 

Chcem vedieť viac

Spomedzi prijatých návrhov, budú tri najlepšie odmenené sumami: 

1. miesto 3 000 €

2. miesto 1 500 €

3. miesto 500 €

Pumpa, logo Pumpa, čerpacia stanica, čerpacia stanica Pumpa, symbol Pumpa, dizajn,
Zdroj: Hanoutmedia

Ako sa mám zapojiť do sútaže?

  • Stiahni si zadanie s kritériami pre nový symbol Pumpa
  • Vytvor minimálne jeden návrh
  • Pripoj k nemu popis  
  • Odošli ho najneskôr do 15. 2. 2021 na adresu [email protected]
  • Zaslané návrhy sa budú vyhodnocovať najneskôr 10. 3. 2021 
Nový symbol Pumpa by mal byť jasnou asociáciou k značke, ktorý ju bude charakterizovať a odlišovať od iných značiek. Symbol by mal spĺňať konkrétne atribúty, a to: patriotizmus 45%, humor 35%, energia 20%. Hľadá sa symbolika so slovenskou náturou, ktorá nemusí mať korene nevyhnutne v minulosti, bude odrážať niečo súčasné, čo je pre nás ako národ typické. Vlastnosti nemusia byť len pozitívne, môžu byť aj negatívne, ak ich dokážeš podať s nadhľadom a humorom.
Pumpa, logo Pumpa, čerpacia stanica, čerpacia stanica Pumpa, symbol Pumpa, dizajn,
Zdroj: Hanoutmedia
Zapojiť sa

V prípade, že sa so svojím návrhom umiestníš medzi odmenenými návrhmi, získaš nielen finančnú odmenu, ale aj príležitosť odprezentovať sa. Výherný návrh bude používaný na rôznych nosičoch v interiéri, ale aj exteriéri. Keďže je Pumpa súčasťou televízneho seriálu a je čoraz viac obľúbená aj v klipoch, môžeš si byť istý, že tvoj návrh neujde zrakom tisícky ľudí. Bude to jednoducho niečo, čo sa bude veľmi dobre vynímať v tvojom portfóliu. 

Späť
Zdieľať
Diskusia