Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2021, 17:23
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Snoop Dogg reaguje na Eminemov diss: Modlite sa, aby som mu neodpovedal

HUDBA EMINEM SNOOP DOGG
Uložiť Uložené

Dve legendy svetového rapu si posielajú odkazy cez skladby a sociálne siete.

Eminem na deluxe verzii albumu Music to be murdered by venoval na skladbe Zeus odkaz svojmu kolegovi Snoop Doggovi, ktorý nezostal bez odpovede. 

Snoopy sa zatiaľ vyjadril len prostredníctvom Instagramu, keď komentoval príspevok na fanúšikovskej stránke so slovami, že sa máme modliť, aby Eminemovi neodpovedal skladbou. 

Snoop Dogg reagoval na vysvetľujúce video, v ktorom veterán z Detroitu uvádza, že Snoop Doggovi venoval pár vrúcnych slov kvôli jeho vyjadreniam z leta. Snoop v rámci jedného z rozhovorov v rádiu prezradil, že Eminem nepatrí do jeho top desiatky raperov, ktorých si cení najviac za celý čas, odkedy tento žáner vníma a je jeho súčasťou. Oveľa viac ako Eminema uznáva legendy 80. rokov ako Rakim, Big Daddy Kane,  KRS-One, LL Cool J alebo Ice Cube. 

Odporúčané
Ego bojoval s popieračmi koronavírusu aj extrémistami, Franto a Fobia Kid sa udobrili. Toto sú najsvetlejšie momenty domáceho rapu Ego bojoval s popieračmi koronavírusu aj extrémistami, Franto a Fobia Kid sa udobrili. Toto sú najsvetlejšie momenty domáceho rapu 1. januára 2021, 12:30

V skladbe Zeus Eminem rapuje o tom, ako v minulosti vnímal Snoop Dogga ako svojho „Boha“, čo už dnes nie je pravdou. Dodáva, že sa nemôže čudovať, že na neho ľudia, ktorí mu boli v minulosti blízki, útočia. Otázkou zostáva už len to, čo bude nasledovať. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Eminem Facts (@eminemfact)

Späť
Zdieľať
Diskusia